Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 138 (7139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Centrul Tradiţiilor Bucovinene

Acţiunea „Creativitatea şi Leadership-ul”, organizată de Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii din cadrul Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi Suceveni (ATOS) au participat miercuri, 12 iunie, la acţiunea cu tema „Creativitatea şi Leadership-ul”, desfăşurată la Centrul Pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene. Trainerul Daniela Nistor, o tânără suceveancă, membră activă a ATOS, cu o experienţă vastă, după ce a lucrat la peste 20 în proiecte internaţionale, le-a pregătit tinerilor o serie de activităţi şi jocuri interesante şi diversificate ce au pus o cărămidă la dezvoltarea lor personală, familiarizându-i astfel cu alternativele de învăţare, prin intermediul cărora aceştia îşi pot îmbunătăţi competenţele de comunicare, abilităţile sociale şi de lucru în echipă.

Aceasta a declarat că „prin activităţi non-formale, distractive şi atractive pentru ei, s-au cunoscut mai bine, au învăţat ce înseamnă creativitatea, lucrul în echipă şi leadership-ul. Deşi puţin timizi la început, aceştia s-au acomodat rapid cu lipsa catalogului şi cu mediul non-formal de învăţare. Activităţile de acest tip ajută tinerii să se descopere, să se manifeste liber, să se refugieze în propriile aspiraţii şi aptitudini şi să-şi afle propriile valori, susţinându-i astfel în metamorfoza lor din tineri activi în adulţi valoroşi”.

Daniela Nistor a mai spus că pentru a se putea dezvolta frumos, tinerii au nevoie de sprijin, de înţelegere, de activităţi deosebite, adaptate nevoilor lor şi, nu în ultimul rând, de un grup de prieteni care împărtăşesc aceleaşi valori ca şi ei. „Prin intermediul ATOS încercăm să oferim tinerilor şansa de a-şi lărgi şi completa orizontul prin diversele activităţi organizate”, a completat tânăra.

Coordonatorul ATOS, pr. Justinian Cojocar, s-a arătat încântat de implicarea tinerilor, de hotărârea şi de entuziasmul lor. „Ei sunt cu adevărat o familie. Îi văd uniţi şi implicaţi. Cu ei am pornit la treabă şi cu ei voi continua. Aşteptăm, în continuare, mult mai mulţi tineri care să vină în asociaţie”, a precizat pr. Justinian Cojocar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiunea „Creativitatea şi Leadership-ul”, organizată de Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Suceveni.
 Vizualizări articol: 1653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiunea „Creativitatea şi Leadership-ul”, organizată de Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei