Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 136 (7137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultraj

Poliţiştii atacaţi la Bălcăuţi au fost muşcaţi de mâini, având nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii veniţi luni la prânz să aplaneze conflictul din locuinţa unei familii din comuna Bălcăuţi, care au fost atacaţi de bărbatul de 30 de ani violent, aflat în stare de ebrietate, au fost muşcaţi de mâini, având acum nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale. În acelaşi timp, unuia dintre cei doi poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bălcăuţi i-a fost ruptă cămaşa uniformei, în timp ce se încerca imobilizarea agresorului, care în urma episodului violent a fost acuzat de comiterea infracţiunilor de ultraj şi a fost arestat pentru 30 de zile.

 

Agresor deosebit de violent cu poliţiştii sosiţi la domiciliul acestuia

Faptele cu violenţă produse de către Dumitru Petrişor, în vârstă de 30 de ani, au avut loc luni, după ora 14.00, în urma unei informaţii primite de către poliţiştii din Bălcăuţi cu privire la faptul că un bărbat din localitate face scandal acasă şi a devenit violent cu membrii familiei. Un ofiţer şi un agent din cadrul secţiei s-au deplasat la domiciliul de unde fusese făcută sesizarea, unde l-au găsit pe fiul bărbatului agresiv, care le-a povestit că tatăl său o agresase pe mamă. Femeia le-a declarat poliţiştilor că soţul ei, Dumitru Petrişor, în vârstă de 30 de ani, se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi a lovit-o cu pumnii în faţă. Femeia le-a solicitat poliţiştilor să intre în curtea imobilului, moment în care din casă a ieşit bărbatul. Poliţiştii s-au legitimat şi i-au explicat bărbatului motivul prezenţei lor la faţa locului, solicitându-i totodată să se legitimeze. Acesta a fost momentul în care bărbatul de 30 de ani a refuzat să se legitimeze şi a devenit agresiv faţă de poliţişti şi faţă de soţie, încercând să o lovească pe aceasta în prezenţa lor.

În timpul imobilizării şi încătuşării agresorului, pentru conducerea lui la sediul secţiei de poliţie, acesta i-a agresat fizic pe doi poliţişti, primului rupându-i cămaşa uniformei de serviciu şi muşcându-l de braţul stâng, în zona bicepsului, iar pe cel de-al doilea muşcându-l de antebraţul stâng. El le-a produs astfel leziuni traumatice celor doi poliţişti, fiecare dintre ei având nevoie de câte 8-9 zile de îngrijiri medicale.

 

Individul acuzat de ultraj a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile

Cercetările au fost preluate de către procuroriiParchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, fiind dispusă în primă fază reţinerea cu ordonanţă a bărbatului de 30 de ani, pentru 24 de ore, începând cu seara zilei de luni. Marţi dimineaţă, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Dumitru Petrişor, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj faţă de cei doi poliţişti aflaţi în exerciţiul funcţiunii. În acelaşi timp procurorul de caz a propus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile faţă de inculpat. În cursul aceleiaşi zile Judecătoria Rădăuţi a admis solicitarea şi a dispusarestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului, cercetările fiind continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii atacaţi la Bălcăuţi au fost muşcaţi de mâini, având nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.
 Vizualizări articol: 2488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţiştii atacaţi la Bălcăuţi au fost muşcaţi de mâini, având nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei