Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 136 (7137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

PSD Suceava anunţă că 29 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au primit fonduri pentru construcţia de grupuri sanitare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava a anunţat că nu mai puţin de 29 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au primit fonduri pentru construcţia de grupuri sanitare şi a utilităţilor aferente. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, a declarat că în timp ce PNL, USR şi Pro România fug în continuare de asumarea guvernării, după ultimele alegeri, PSD continuă să implementeze măsurile pe care şi le-a asumat.

„Şi în a doua săptămână de la alegerile europarlamentare cei care s-au trezit în situaţia de a fi câştigători, PNL, sau cei care s-au bucurat de un rezultat nesperat nici măcar de ei înşişi, USR şi Pro România, deci fără vreun merit personal, demonstrează clar o crasă lipsă de responsabilitate faţă de români. Fuga lor de asumare a guvernării evidenţiază diletantismul, neputinţa, ipocrizia reprezentanţilor acestor partide, trăsături ce se deconspiră din ce în ce mai mult”, a spus Alexandru Rădulescu. El a subliniat faptul că aşa cum a promis, PSD acordă o atenţie prioritară sănătăţii şi educaţiei, lucru demonstrat săptămâna aceasta cu două măsuri ce privesc judeţul Suceava.

Astfel, deputatul PSD de Suceava a spus că 29 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au primit, prin Hotărâre de Guvern, suma necesară, de peste două milioane lei, pentru construirea de grupuri sanitare conforme şi pentru utilităţile necesare. Alexandru Rădulescu a spus că acestea şcoli şi grădiniţe se alătură celor alte 127 de unităţi şcolare reabilitate sau în curs de reabilitare cu finanţare guvernamentală, de peste 210 milioane de lei. De asemenea, el a precizat că profesorii din judeţ au primit, în această săptămână, o sumă de 11,159 de milioane de lei, care acoperă integral solicitările şcolilor ca dobândă la sumele câştigate în instanţă. „Aceste acţiuni în instanţă au fost declanşate tocmai împotriva acţiunilor de tăiere a salariilor a unui guvern PDL-PNL, adică aceiaşi care prin vocea liderului lor, Ludovic Orban, îşi anunţă din nou o intenţie identică”, a spus Rădulescu. El a mai adăugat că în domeniul sănătăţii, Spitalul Municipal Fălticeni, care va deservi 125.000 de locuitori din această zonă a judeţului, a primit suma de 9,6 milioane de lei, pentru construcţia scărilor exterioare şi pentru dotări nemedicale, „motiv pentru care momentul inaugurării acestuia s-a apropiat decisiv”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava anunţă că 29 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au primit fonduri pentru construcţia de grupuri sanitare.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava anunţă că 29 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au primit fonduri pentru construcţia de grupuri sanitare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei