Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 136 (7137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Diplome, medalii şi cupe pentru persoanele cu dizabilităţi sucevene, la Disabled Persons' Olympics

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 200 de persoane cu dizabilităţi şi copii aflaţi în dificultate, provenind din centrele rezidenţiale aflate în structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, au participat, în perioada 10-12 iunie, în incinta sălii de sport a Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, la diferite competiţii sportive din cadrul Disabled Persons' Olympics, ediţia a V-a.

Jocurile Disabled Persons' Olympics reprezintă cel mai mare eveniment sportiv pentru persoanele cu dizabilităţi, desfăşurat la Suceava. La competiţii au participat beneficiari de la Centrul de plasament “Speranţa”, Casa de tip familial “Visătorii” Fundu Moldovei, Centrul de servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului – Ostra, Centrul de servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni, Casa de tip familial “Colţ Alb”, CSEI Suceava, CRRN Costâna, CRRN Sasca Mică, CRRN Mitocu Dragomirnei, CRRPH “O Nouă Viaţă” Siret, CRRN “O Nouă Şansă” Todireşti.

 

Reintegrare socială

Cea de a V-a ediţie a evenimentului a fost posibilă datorită parteneriatului dintre DGASPC Suceava şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Suceava, cu sprijinul acordat de Magazinul Decathlon, Asociaţia pentru Promovarea Culturii şi Tradiţiilor din Bucovina Suceava, Restaurant Latino, Restaurant Ramiro, Restaurant Padrino, Aqua Carpatica, Auchan, Tipografia Celestin.

„Disabled Persons' Olympics este o tradiţie şi oferă persoanelor cu deficienţe şansa de a se bucura împreună de activităţi sportive demonstrând tuturor că dizabilitatea nu reprezintă o barieră pentru reintegrarea socială şi sportul este benefic pentru sănătatea fizică şi mentală”, a declarat purtătoarea de cuvânt a DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc.

Probele sportive la care au concurat beneficiarii au fost: tenis de masa, baschet şi fotbal. La final, toţi concurenţii au fost premiaţi cu diplome, medalii şi cupe oferite de către organizatori, dar şi cu diferite articole sportive, mingi de fotbal şi baschet, tricouri, palete de tenis, acestea fiind înmânate de către reprezentanţii DGASPC Suceava şi ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava. După fiecare probă a avut loc premierea participanţilor.

Acest eveniment al abilităţii, fairplay-ului şi incluziunii sociale a avut loc datorită colaborării dintre conducerile celor două instituţii: DGASPC Suceava şi DJST Suceava, dar şi implicării iniţiatorilor proiectului, partenerilor, sponsorilor, şi nu în ultimul rând interesului deosebit manifestat de participanţii înscrişi în competiţie. „Mulţumirile noastre se îndreaptă şi către gazda din fiecare an a acestui eveniment: conducerea Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, precum şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava”, a completat Nicoleta Daneliuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diplome, medalii şi cupe pentru persoanele cu dizabilităţi sucevene, la Disabled Persons' Olympics.
 Vizualizări articol: 1068 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diplome, medalii şi cupe pentru persoanele cu dizabilităţi sucevene, la Disabled Persons' Olympics0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei