Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 130 (7131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliţiști de frontieră în acţiune

Focuri de armă, ţigări confiscate și din nou contrabandiști care scapă cu fuga

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj al Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, care acţiona  marţi dimineaţă pe zona Straja, a interceptat, în jurul orei 7.30, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul ţării colete voluminoase. Când i-au observat pe poliţiști, cărăușii de ţigări au abandonat coletele și au fugit în direcţii diferite, reușind să scape cu fuga.

„Pentru reţinerea persoanelor care nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, lucrătorii noștri au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit şi s-au dispersat în localitatea Straja”, a declarat comisarul-șef Ilie Poroch-Seriţan, ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava.

Nu putem să nu remarcăm că se întâmplă tot mai des, în timpul urmăririlor de acest gen, în zona frontierei, ca cei care transportă ţigările să nu fie prinși. Cei care transportă ţigările scapă după ce abandonează coletele.  

Revenind la acţiunea de marţi dimineaţă, poliţiștii au trecut la monitorizarea și cercetarea zonei, fiind descoperite patru colete de ţigări. Coletele au fost transportate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 10.573 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, a căror valoare se ridică la peste 130.000 de lei.

„Întreaga cantitate de ţigăria fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al poliţiștilor de frontieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă, ţigări confiscate și din nou contrabandiști care scapă cu fuga.
 Vizualizări articol: 2308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focuri de armă, ţigări confiscate și din nou contrabandiști care scapă cu fuga0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei