Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 130 (7131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cauză

Elevii Școlii Nr. 4 Suceava au promovat un stil de viaţă sănătos, în cadrul Marşului pentru Sănătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Circa 400 de elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 4 Suceava, însoţiţi de profesori şi părinţi, au mărşăluit în municipiul Suceava, dorind să promoveze importanţa unui stil de viaţă sănătos, activ şi responsabil.

Participanţii la marş au pornit din cartierul George Enescu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, şi au parcurs traseul prestabilit, trecând pe la Primărie şi prin centrul oraşului. Prima oprire a fost la Direcţia de Sănătate Publică, unde cei mici au fost întâmpinaţi de reprezentanţii instituţiei, aceştia oferindu-le cărţi, pliante şi broşuri.

Pe durata întregului eveniment, susţinătorii marşului şi-au făcut auzit mesajul, scandând sloganuri ce promovează un stil de viaţă echilibrat şi purtând numeroase bannere şi pancarte colorate. În faţa Casei de Cultură, elevii au organizat un flash mob, dorind să tragă un semnal de alarmă asupra pericolului obezităţii şi a unei vieţi sedentare.

Coordonatorul proiectului, prof. Mirela Florentina Mazilu, împreună cu cadrele didactice din şcoală, le mulţumesc pe această cale partenerilor pentru sprijinul acordat: Primăria Municipiului Suceava, Poliţia Rutieră, Inspectoratul de Jandarmi, DSP Suceava, AMBU LIFE Suceava şi Bucovina Dance Studio.

Iniţiativa face parte din programul Erasmus+, finanţat de Comisia Europeană, „Healthy Foods, Happy Moods”. Țara coordonatoare este Turcia, care are ca parteneri România, Croaţia, Italia şi Polonia.
O altă activitate din cadrul proiectului a avut loc în Gorka Duchowna, Polonia, în săptămâna 6 - 10 mai 2019, din partea României participând Mirela Mazilu şi Simona Carmen Corneanu.

Întorşi acasă, elevii au realizat un jurnal de învăţare în care au descris experienţele trăite. Aceste jurnale au fost prezentate în comisia metodică a învăţătorilor şi sunt puse la dispoziţia tuturor celor care doresc să le consulte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Școlii Nr. 4 Suceava au promovat un stil de viaţă sănătos, în cadrul Marşului pentru Sănătate.
 Vizualizări articol: 1203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii Școlii Nr. 4 Suceava au promovat un stil de viaţă sănătos, în cadrul Marşului pentru Sănătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei