Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 130 (7131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Doi bărbați din Horodnic au fost reținuți, după ce au provocat scandal și s-au încăierat într-un bar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbați din comuna Horodnic de Sus au ajuns pentru 24 de ore în spatele gratiilor, după ce în urmă cu două săptămâni au provocat scandal și s-au încăierat cu alte persoane, în incinta unui bar cu terasă. Ei sunt cercetați în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Incidentul cercetat de oamenii legii a avut loc în seara zilei de 22 mai, când mai multe persoane au provocat scandal și s-au luat la bătaie în interiorul unui bar și mai apoi pe terasa acestuia. La sosirea echipajelor de poliție, protagoniștii dispăruseră, însă în urma audierii martorilor și a administrării probelor adunate, polițiștii au reușit identificarea tuturor celor implicați în incident, precum și gradul lor de implicare.

În timpul activităților de urmărire penală a fost definitivată cercetarea în cadrul dosarului penal, fiind dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de Constantin Ghiocel Litră, de 36 de ani, și Dumitru Marcel Litră, de 29 de ani, ambii din comuna Horodnic de Sus, pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburare a ordinii și liniștii publice”. Pe numele celor doi a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși marți în arestul IPJ Suceava. În cursul zilei de miercuri, cei doi au fost prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care au stabilit cercetarea în continuare a acestora sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi bărbați din Horodnic au fost reținuți, după ce au provocat scandal și s-au încăierat într-un bar.
 Vizualizări articol: 1000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi bărbați din Horodnic au fost reținuți, după ce au provocat scandal și s-au încăierat într-un bar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei