Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 128 (7129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Alexandru Rădulescu: "Partidele de opoziţie dovedesc încă o dată neputinţa şi lipsa unui program de guvernare"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a declarat că după alegerile europarlamentare, partidele de opoziţie dovedesc încă o dată neputinţa şi lipsa unui program de guvernare. Alexandru Rădulescu a spus că după o săptămână de la alegerile europarlamentare, perioadă dominată de analize, mai mult sau mai puţin obiective, ale rezultatelor înregistrate, se vede că aburii campaniei electorale se destramă şi se poate deja observa realitatea politică şi economică a României.

„În Parlament, se menţine, legitim, majoritatea PSD – ALDE, aşa cum au decis românii prin votul din 2016, preşedinţia Camerei Deputaţilor a fost câştigată, fără echivoc, de candidatul PSD”, a spus Rădulescu. El a subliniat faptul că şi în această săptămână Guvernul PSD – ALDE a continuat să adopte decizii pentru a îmbunătăţi viaţa românilor, respectiv alocarea sumei de 64,9 milioane lei pentru amenajarea şi utilarea grupurilor sanitare din 858 de şcoli, reducerea la 5% a TVA-ului pentru produsele alimentare locale, tradiţionale, ecologice, se continuă acordarea de vouchere de vacanţă şi a fost lansată procedura de achiziţie pentru execuţia tronsonului de autostradă Iaşi – Târgu Neamţ. De asemenea, deputatul PSD de Suceava a subliniat faptul că în România s-a înregistrat un nou record, în condiţiile în care şomajul a atins cota minimă de 3%.

Pe de altă parte, el a subliniat că partidele de opoziţie, PNL, USR, PMP şi Pro România, nu schiţează nici un demers în sensul preluării guvernării, „dovedind încă o dată neputinţa şi lipsa unui program de guvernare”. ”Liderii USR se dovedesc nişte impostori, care i-au păcălit pe români, care au câştigat sume fabuloase din contracte oneroase cu Statul şi chiar cu cel pe care l-au numit inamicul public numărul unu. Liderii PNL îşi dezvăluie intenţiile reale, ascunse în perioada electorală, de a bloca creşterea pensiilor, a salariului minim, a salariilor bugetarilor pe care Guvernul PSD intenţionează să le realizeze în continuare, de a elimina scutirea de impozit pe salariu pentru cei care lucrează în domeniul IT”, a declarat Alexandru Rădulescu. Nu în ultimul rând, el a spus că şi liderii Pro România de la nivel naţional şi judeţean sunt cantonaţi doar în critica guvernării PSD, fără a pune în loc o iniţiativă personală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Rădulescu: "Partidele de opoziţie dovedesc încă o dată neputinţa şi lipsa unui program de guvernare".
 Vizualizări articol: 1236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Alexandru Rădulescu: "Partidele de opoziţie dovedesc încă o dată neputinţa şi lipsa unui program de guvernare"1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei