Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 127 (7128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Lideri

Locul I pentru Colegiul Militar Câmpulung în cadrul competiției sportive dedicate elevilor militari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Victorie pentru Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc în cadrul „Competițiilor aplicativ-militare și sportive la nivelul colegiilor naționale militare”, din perioada 24 – 31 mai.

Colegiul s-a clasat pe locul I și a înregistrat cea de-a 25-a victorie din cele 47 de ediții. Prin urmare, cupa transmisibilă rămâne anul acesta la elevii militari câmpulungeni.

Manifestarea, ajunsă la cea de-a 47-a ediție, se adresează elevilor din cele cinci colegii militare din ţară: „Mihai Viteazul” Alba Iulia, „Dimitrie Cantemir” Breaza, „Tudor Vladimirescu” Craiova, „Alexandru Ioan Cuza” Constanța şi „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc.

 Potrivit reprezentanților liceului, „au fost cinci zile încărcate de adrenalină, emoție, motivație, efort și ambiție. Competiția a fost strânsă între Colegiul Național Militar <Ștefan cel Mare> și Colegiul Național Militar <Dimitrie Cantemir> din Breaza, care în final s-a clasat pe locul al II-lea, la doar două puncte diferență față de câmpulungeni”.

Locul al III-lea a fost ocupat de sportivii de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, aceştia fiind urmați de Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova și Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța.

„Pe parcursul competiției organizate de Statul Major al Forțelor Terestre, loturile colegiilor militare au dovedit că știu să se bucure de victorie și să recunoască meritul adversarilor atunci când este cazul. La finalul întrecerilor toți participanții sunt de fapt câștigători, pentru că au trăit experiențe inedite și au legat prietenii de neuitat”, au mai transmis reprezentanții colegiului din Câmpulung.

La atletism colegul câmpulungean s-a clasat pe locul al II-lea, la baschet – locul I, la handbal – locul I, la volei masculin – locul III, la volei feminin – locul I, tenis – locul III.

La festivitatea de premiere a participat general de brigadă Mircea Gologan, comandantul Bigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” din Bistrița; colonel Daniel Banu, Statul Major al Forțelor Terestre; comandanții colegiilor militare din Breaza și Alba Iulia, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, reprezentanți ai Biroului Educație Fizică și antrenori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locul I pentru Colegiul Militar Câmpulung în cadrul competiției sportive dedicate elevilor militari.
 Vizualizări articol: 1499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Locul I pentru Colegiul Militar Câmpulung în cadrul competiției sportive dedicate elevilor militari5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei