Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 127 (7128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

De Ziua Copilului

Acțiunea „Zâmbet de Copil”, în mai multe centre de plasament sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate ”Euroactiv” Suceava, Palatul Copiilor Suceava și Inspectoratul de Poliție a Județului Suceava, împreună cu un grup de elevi, coordonați de prof. Sergiu Andrei Asăvoaie, directorul Școlii Gimnaziale ”Mihai Halunga” din Hănțești, au organizat acțiunea „Zâmbet de Copil”, de Ziua Internațională a Copilului, cu acordul conducerii DGASPC Suceava. Activitatea „Zâmbet de Copil” s-a desfășurat pe 1 iunie 2019, la Centrul de Plasament ”Sf. Gheorghe” din Dolhasca, la Casele de tip familial pentru copiii cu dizabilități intelectuale și handicap grav ”Lotus”, ”Iris”, ”Iasmina” și ”Orhideea” din cadrul Centrului de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului. Comisar-şef de poliţie Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a dezbătut, împreună cu copiii de la Humor, subiecte de prevenție a violenței în mediul școlar, a siguranței copilului pe internet, a consumului de alcool, tutun și droguri. Ionuț Epureanu a împărțit, împreună cu voluntarii Euroactiv, daruri tuturor copiilor de la Centrul de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate de la Humor. Acțiunea a fost sprijinită de Palatul Copiilor Suceava, de Inspectoratul de Poliție al Județului Suceava, S.C. Simba Invest SRL din Bacău, SC ALKA România, Grupul de firme Orizont Suceava, SC Negru SRL Șcheia, SC Tesano SRL, Doru Airoaie de la SC Adria SRL, Andrei Ghiaţă de la SC Global Mutual Assistance SRL. De aceste daruri au beneficiat aproximativ 130 de elevi instituționalizați. Acțiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc, președinte ”Euroactiv” Suceava și comisar-șef Ionuț Epureanu, alături de voluntarii ONG-ului Euroactiv: Alexandru-Florinel Tanase, Toma Ungureanu, Vlad Iriciuc, Magdalena Drăgoi, Alexandru Gheorghiță și elevii Școlii Gimnaziale ”Mihai Halunga” din Hănțești. Copiii din centrele sociale au primit cadouri, iar elevii Magdalena Drăgoi, de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” din Suceava, și Alexandru Gheorghiță, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, i-au încântat pe copiii beneficiari ai centrelor sociale cu momente artistice de neuitat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acțiunea „Zâmbet de Copil”, în mai multe centre de plasament sucevene.
 Vizualizări articol: 1387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Acțiunea „Zâmbet de Copil”, în mai multe centre de plasament sucevene5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei