Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 124 (7125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Drum european

Ioan Balan: „Mulţumesc tuturor cetăţenilor români, din ţară şi din străinătate, care s-au încăpăţânat să-şi apere ţara cu toată forţa”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a precizat că ziua de duminică, 26 mai 2019, va rămâne în istoria României, iar speranţa a renăscut după ce milioane de cetăţeni au decis că o ţară modernă trebuie să aibă o justiţie independentă.

„Vreau să adresez mulţumiri sincere către cei peste 9 milioane de români care s-au prezentat la urne şi au decis definitiv calea pro-europeană a României. Vreau să mulţumesc tuturor cetăţenilor români, din ţară şi din străinătate, care nu au cedat presiunilor şi ameninţărilor PSD şi ALDE şi s-au încăpăţânat să-şi apere ţara cu toată forţa. Duminică, 26 mai 2019, va reprezenta o pagină importantă în istoria liberalismului românesc! Ori de câte ori liberalismul a învins în România, ţara noastră a înregistrat modernizare, prosperitate şi unitate”, a arătat Ioan Balan.

Parlamentarul sucevean a precizat că PNL va trimite în Parlamentul European cea mai competentă echipă de reprezentanţi. Ioan Balan a menţionat şi care sunt principalele obiective ale proaspăt aleşilor parlamentari europeni.

„Parlamentarii noştri ştiu de pe acum ce vor face pentru români. Subvenţii mai mari pentru fermierii români reprezintă prima prioritate a parlamentarilor PNL. Bursele mai multe şi mai consistente pentru studenţii din toată Europa reprezintă un alt obiectiv imediat. Apoi, creşterea resurselor financiare pentru investiţii publice în România, în obiective precum autostrăzile, căile ferate, spitale, şcoli şi universităţi, va fi un alt ţel pentru care se vor lupta parlamentarii liberali”, a spus Ioan Balan.

Deputatul liberal nu a uitat nici de alegerile care vor urma, cele pentru funcţia de preşedinte al României, dar nici ceea ce va urma în 2020.

„La sfârşitul acestui an, România întreagă trebuie să susţină, aşa cum a făcut şi va face şi PNL, cel mai pro-european preşedinte din UE, şi anume pe domnul Klaus Iohannis. Este primul preşedinte al României care a reuşit să aducă Europa în România şi a reprezentat în ultimii ani factorul de stabilitate şi apărătorul instituţiilor statului român. Apoi, anul viitor va trebui să ducem modelul de succes din administraţia publică liberală, care a făcut minuni la Suceava, Cluj, Alba, Arad, Oradea şi la nivelul celorlalte primării şi consilii judeţene. Primarii şi consilierii judeţeni PNL au demonstrat că România se poate dezvolta puternic dacă oamenii muncesc pentru comunitate şi dacă aduc în ţară, în interesul cetăţenilor, fondurile europene gratuite. Nu în cele din urmă, după votul covârşitor de duminică pentru forţele democratice, avem datoria să dăm ţării un guvern liberal, democratic şi eficient. Să nu uităm nici un moment faptul că România este în topul sărăciei şi subdezvoltării europene pentru că ţara a fost condusă mai bine de 22 de ani de PSD”, a conchis Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: „Mulţumesc tuturor cetăţenilor români, din ţară şi din străinătate, care s-au încăpăţânat să-şi apere ţara cu toată forţa”.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Balan: „Mulţumesc tuturor cetăţenilor români, din ţară şi din străinătate, care s-au încăpăţânat să-şi apere ţara cu toată forţa”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei