Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 123 (7124)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Săptămâna viitoare

Concert Coral Extraordinar ”In memoriam Ciprian Porumbescu”, susținut de trei coruri sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei coruri ale Sucevei, multimedaliate la nivel național și internațional, vor susține, pe 6 iunie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, un Concert Coral Extraordinar intitulat "In memoriam Ciprian Porumbescu", ora de începere fiind 18:30.

Corala de fete ”Ciprian Porumbescu” a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare”, alături de Corala bărbătească ”Mitropolit Dosoftei” a Seminarului Teologic Liceal Ortodox și renumita Corală ”Ciprian Porumbescu” (în varianta mixtă) vor pune în scenă compoziții românești, dar și internaționale, cunoscute și iubite de către public. Totodată, aceștia vor readuce în atenţia auditoriului câteva dintre cele mai frumoase partituri ale marelui compozitor și apărător al unității naționale, Ciprian Porumbescu. Pe scenă li se vor alătura și tineri instrumentiști. Dirijor va fi pr. prof. Lucian Tablan-Popescu.

 Intrarea se face pe bază de invitație, iar prețul acesteia este de 15 lei. Achiziția se poate face de la Anticariatul de pe strada Republicii nr.15, Suceava, sau la numărul de telefon 0754 497 144 (Laura).

Ionuț Vichentie Ilisoi – managerul Coralei ”Ciprian Porumbescu” a menționat că: ”Ne dorim ca acest concert să fie punct de reper și totodată sprijin pentru tânăra generație spre a descoperi frumusețea muzicii corale prin prelucrările folclorice, romanțele și cântecele patriotice pe care le vom interpreta. În același timp ne dorim ca publicul cunoscător să retrăiască cu nostalgie muzica celor care cred că frumosul nu a murit, ci trăiește mai viu ca niciodată prin noi, oamenii simpli. Iubim arta și ne dedicăm 100% unei pasiuni care datorită perseverenței, a seriozității, a rezultatelor și în primul rând a publicului a devenit o responsabilitate de promovare a zonei noastre geografice și a identității noastre culturale. Cu alte cuvinte, putem spune că am reușit să transformăm un hobby în ambasador cultural la nivel mondial”. Pentru detalii și informații: 0743 880 485.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert Coral Extraordinar ”In memoriam Ciprian Porumbescu”, susținut de trei coruri sucevene.
 Vizualizări articol: 1216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert Coral Extraordinar ”In memoriam Ciprian Porumbescu”, susținut de trei coruri sucevene5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare bătrânească de cartofi cu leurdă (de post) Este foarte uşor de făcut, dar foarte gustoasă. Nu se recomandă a se consuma seara, pentru că dimineaţă vom mirosi foarte puternic a usturoi. Dacă această mâncare delicioasă este consumată în timpul zilei, problema mirosului neplăcut... Citeşte