Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 120 (7121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Prelungire a termenului de sprijin financiar pentru „Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Garda Forestieră Suceava aduce la cunoștința persoanelor fizice sau juridice interesate că Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prelungește sesiunea de primire a cererilor de sprijin financiar pentru schema de ajutor de stat ”Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor” aferentă măsurii 15 ”Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor, submăsura 15.1 ”Plăți pentru angajamente de silvomediu” din cadrul PNDR 2014-2020 până la data de 14.06.2019.

Dosarele tehnice care se întocmesc în acest scop se pot transmite prin poștă cu confirmare de primire sau se depun de către beneficiari la sediul Gărzii Forestiere Suceava din municipiul Suceava, strada Teilor f.n., cu minimum 15 zile înainte de data limită de primire a cererilor de sprijin financiar la centrele județene A.P.I.A. .

„Beneficiarii schemei pot fi unităţi administrativ-teritoriale care au în proprietate publică sau privată terenuri forestiere, persoane fizice și juridice care au în proprietate privată terenuri forestiere și asociații ale acestora constituite conform prevederilor OMADR 1002/2016 cu modificările și completările ulterioare”, a precizat Mihai Gășpărel, inspector-șef al Gărzii Forestiere Suceava.

Suprafața minimă pentru care se pot încheia angajamente de silvomediu este de 100 hași trebuie să facă parte dintr-un amenajament silvic în vigoare.

Pentru a fi eligibili solicitanții trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

- să fie proprietarii suprafețelor de teren forestier localizate pe teritoriul României pentru care se solicită sprijin financiar.

- să se angajeze că mențin angajamentul de silvomediu pentru o perioadă de 5 ani, de la data semnării acestuia;

- să se angajeze că respectă cerințele specifice și cerințele obligatorii relevante prevăzute de legea națională a pădurilor aplicabile pachetelor de silvomediu pentru care aplică;

- să dețină contract de administrare sau prestări servicii silvice cu un ocol silvic autorizat pentru suprafețele de teren forestier pentru care se solicită sprijin în cadrul schemei; beneficiarul este obligat să asigure continuitatea contractului de administrare/prestări servicii silvice a terenului forestier de către un ocol silvic autorizat pe toată perioada de 5 ani de angajament.

- să participe în cadrul angajamentului cu toată suprafața de teren forestier deținută de acesta într-o unitate de producție și/sau protecție.

Ghidul solicitantului și toate informațiile necesare privind accesarea sprijinului financiar prin submăsura 15.1 ”Plăți pentru angajamente de silvomediu” sunt disponibile în format electronic pe site-urile: apia.org.ro/și/sau www.afir.ro.

Detalii se pot obține de la Centrele Județene A.P.I.A.  și Gărzile Forestiere Județene în a căror arie de competență se regăsesc terenurile forestiere pentru care se solicită sprijin financiar, precum și de la sediul central al Gărzii  Forestiere din municipiul Suceava, strada Teilor f.n, tel. 0230520790, fax 0230520432.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prelungire a termenului de sprijin financiar pentru „Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor”.
 Vizualizări articol: 1382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prelungire a termenului de sprijin financiar pentru „Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei