Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 114 (7115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fugar

Tânăr din Ostra, dat în urmărire generală pentru tentativă de omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia Română a anunţat că a declanşat procedurile de urmărire a unui tânăr din comuna Ostra, care este condamnat definitiv pentru o faptă de tentativă de omor, dar se sustrage executării pedepsei.

Ionuţ Nastiuc, în vârstă de 29 de ani, are de executat 5 ani de închisoare pentru că şi-a lovit un consătean cu toporul în cap. El a fost condamnat definitiv de Tribunalul Suceava, pedeapsa de 5 ani fiind menţinută şi la apel. Cum acesta este fugit, Poliţia Română l-a dat în urmărire, publicând fotografia sa pe site-ul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi aşteptând informaţii despre unde se află acesta.  

Fapta de tentativă de omor este comisă din august 2011.

Din cercetările procurorului criminalist de caz s-a stabilit că în seara zilei de 8 septembrie 2011, în jurul orelor 18:00-19:00, persoana vătămată F.A.C. se deplasa împreună cu fratele său cu un autoturism pe DJ 177 Ostra, direcţia de mers Stulpicani, iar în dreptul unei locuinţe s-a intersectat cu o autoutilitară marca Scania de culoare albă, care le-a blocat calea de acces, oprind pe orizontală, pe ambele sensuri de circulaţie. Din acea autoutilitară au coborât mai multe persoane, printre care inculpatul Nastiuc Ionuţ, împreună cu tatăl său. Inculpatul Nastiuc Ionuţ era înarmat cu un topor, iar tatăl său, care era înarmat cu o rangă din fier, i-a reproşat persoanei vătămate că împreună cu fratele ei i-ar fi agresat pe inculpatul Nastiuc Ionuţ şi pe fratele acestuia. În momentele imediat următoare, inculpatul Nastiuc Ionuţ s-a îndreptat către F.A.C. şi, fără să-i adreseze vreun cuvânt în prealabil, i-a aplicat o lovitură cu toporul pe care îl avea asupra sa (cu muchia) în zona capului, mai exact în zona parietal stângă. Urmare a loviturii puternice, victima s-a prăbuşit la sol. După ce a reuşit să se ridice, persoana vătămată a fost lovită din nou de către inculpat cu toporul, lovitura vizând însă zona toracică-posterioară (omoplat stâng).

Potrivit raportului de constatare medico-legală, victima a suferit multiple leziuni, printre care un traumatism cranio-cerebral cu plăgi contuze suturate, şi fractură deschisă cu înfundare parietală stângă.

Leziunile au necesitat pentru vindecare 24-25 de zile de îngrijiri medicale.

Deşi urmare a agresiunii viaţa victimei nu a fost pusă în primejdie, faptul că autorul a lovit cu un topor în zona capului a dus la încadrarea faptei la tentativă de omor.

Cercetările au fost preluate la vremea respectivă de ofiţeri de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr din Ostra, dat în urmărire generală pentru tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 3548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr din Ostra, dat în urmărire generală pentru tentativă de omor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei