Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 114 (7115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

„Maratonul speranţei - alungă boala", ediţia a IV-a, la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe Stadionul municipal „Rarăul” din Câmpulung Moldovenesc va avea loc vineri, 31 mai, de la ora 12:00, ediţia a IV-a a competiţiei ,,Maratonul speranţei - alungă boala". Evenimentul se adresează copiilor, dar nu numai, din Câmpulung Moldovenesc şi din împrejurimi. Competiţia este organizată de Asociaţia „Freamăt de Speranţă”, cu sprijinul Primăriei Câmpulung Moldovenesc şi al partenerilor de la Institutul pentru parteneriat social Bucovina, Asociaţia Dreptul Basarabiei şi Asociaţia Help and advice, care promovează sportul şi mişcarea, dar şi integrarea copiilor cu nevoi speciale în comunitate şi în jocuri sportive.

 

Tricou personalizat

Oricine doreşte să se înscrie la această competiţie sportivă o poate face la sediul Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, Calea Bucovinei, nr. 65, Câmpulung Moldovenesc, sau la profesorii de educaţie fizică şi sport din şcolile şi liceele partenere. Taxa de înscriere la probele sportive (alergare, şah, table, bicicletă şi sărit coarda) va fi de 10 lei, bani care vor fi donaţi Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, pentru a putea asigura în continuare terapiile copiilor şi tinerilor beneficiari.

Cei care doresc pot să achiziţioneze un tricou special pentru acest eveniment, tricou ce va fi purtat de copiii şi tinerii cu nevoi speciale care vor participa la eveniment. Tricoul costă 50 de lei, iar plata se poate face în contul RO 92 BTRL RONCRT 0308584101, cu specificaţia ,,tricou personalizat". Prin această taxă se achită tricoul şi înscrierea copilului, iar banii vor fi redirecţionaţi pentru terapii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Maratonul speranţei - alungă boala", ediţia a IV-a, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Maratonul speranţei - alungă boala", ediţia a IV-a, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei