Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 112 (7113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Copii cu nevoi speciale

Premii pentru elevii Centrului Școlar Suceava, la Concursul naţional „Tradiții și creativitate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți elevi de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă  (CSEI) Suceava s-au întors recent cu premii de la Concursul naţional de creativitate „Tradiții și creativitate” desfășurat la Iaşi, unde au concurat echipe mixte de elevi cu nevoi speciale şi din şcoli de masă. Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Iași, Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi şi Asociaţia profesorilor ERIP, a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, cea de-a VII-a ediţie a Concursului naţional pentru elevii din învățământul special și de masă „Tradiții și creativitate”. Prof. Lupașcu Gabriela, directoarea  CSEI Suceava, a precizat că la concursul pe 11 mai au participat elevi din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a, pe domenii tehnice și pe ani de studiu. De la unitatea școlară suceveană au participat 6 elevi, însoțiți de două cadre didactice: prof. Nicoleta Croitoriu, coordonator activitate, și prof. Handîc Doina. În urma susținerii probelor de concurs, cei mai buni elevi din competiție au fost premiați.

 

Suceveni recompensați

Elevii Centrului Școlar de Educație Incluzivă Suceava s-au prezentat onorabil, reprezentând unitatea cu succes, pe domeniile la care au participat, clasamentul arătând astfel: Textile – pielărie: Locul I - Bergheaua Andreea, prof. îndrumători: Nicoleta Croitoriu și Mahalu Carmen; Construcții: Locul I - Raicu Florin, prof. îndrumător: Silvia Mujdei și Handîc Doina, Locul II- Alexandru Sergiu, prof. îndrumător: Handîc Doina, Locul III –Tihulcă Iulian, prof. îndrumător: Silvia Mujdei și Țîmpău Diana, Premiul Special: Țurcanu Narcis, prof. îndrumător: Handîc Doina și Țîmpău Diana; Mecanică: Locul III –Hreniuc Adrian, prof. îndrumător: Irimia Ovidiu și Spătar Petru.

La acest eveniment au participat peste 300 de elevi, dintre care 174 de elevi din învăţământ special şi 137 de elevi din învăţământ de masă, provenind din şcoli din Iaşi, Bucureşti, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Buzău, Galaţi, Cluj, Timişoara, Olt, Suceava, Vaslui, Neamţ, Bacău. Aceşti elevi au fost îndrumaţi de către 120 de cadre didactice, care au susţinut intense ore de pregătire teoretică şi practică pentru acest concurs. În cadrul concursului ”Tradiţii şi creativitate” există şi o secţiune dedicată profesorilor, şi anume Simpozionul naţional cu tema „Imaginaţie şi creativitate în demersul instructiv – educativ”, care a constituit o oportunitate pentru cei care au elaborat articole ce au pus accentul pe un proces instructiv – educativ de calitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii pentru elevii Centrului Școlar Suceava, la Concursul naţional „Tradiții și creativitate”.
 Vizualizări articol: 1434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii pentru elevii Centrului Școlar Suceava, la Concursul naţional „Tradiții și creativitate”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei