Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 109 (7110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Dezvoltare

Cabinet oftalmologic autorizat, cu aparatură performantă şi personal de specialitate, la Optik Tătaru din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cu un portofoliu de clienţi în creştere şi într-un permanent proces de dezvoltare, Optik Tătaru vine cu servicii şi soluţii actuale pentru o gamă tot mai largă de probleme legate de vedere.

Cu investiţii frecvente în aparatura de ultimă generaţie, în toate cele zece puncte de lucru din Suceava, Botoşani şi Iaşi, Optik Tătaru îşi propune să ofere investigaţii tot mai complexe şi de înaltă precizie celor care le calcă pragul.

Recent, în cadrul punctului de lucru din centrul Sucevei, de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 8 (lângă cinematograful Modern), a fost autorizat un cabinet oftalmologic modern, care permite diagnosticarea cu acurateţe a afecţiunilor oculare. De asemenea, de la începutul acestui an, în punctul de lucru de pe Nicolae Bălcescu, consultaţiile sunt asigurate de către medicul specialist Aniela Sofian, din Rădăuţi, de luni până vineri, între orele 9.00-16.00.

Cezar Tătaru, managerul Optik Tătaru, a menţionat că „punctul de lucru din centrul municipiului Suceava beneficiază de un cabinet oftalmologic autorizat de Colegiul Medicilor şi de Direcţia de Sănătate Publică, un spaţiu modern, care îndeplineşte toate exigenţele şi condiţiile unei clinici în ceea ce priveşte dotările existente. „Este o mare bucurie că am reuşit autorizarea acestui cabinet, a fost un obiectiv important pe care l-am avut în vedere. De asemenea, avem şi echipa pe care ne-am dorit-o, inclusiv un medic specialist foarte competent, prezent de luni până vineri pentru consultaţii”.

Costul unei consultaţii este de 100 de lei, existând, pentru o perioadă, o ofertă promoţională de 50 de lei pentru o consultaţie, în cazul în care clientul plasează şi o comandă pentru ochelari. 

Cezar Tătaru a mai menţionat că ia în calcul achiziţionarea unui aparat ultraperformant, o investiţie importantă, de ultimă generaţie, pentru punctul de lucru din Centru. Este vorba despre OCT, un tomograf care permite diagnosticarea precoce, tratamentul ţintit şi urmărirea corectă a unei game variate de afecţiuni oculare.

De asemenea, autorizarea unor cabinete oftalmologice şi în alte puncte de lucru este un aspect pe care îl au în vedere cei din conducere.

Aparatura performanta optica medicala - Optik Tataru

Investiţii constante

De asemenea, politica Optik Tătaru impune schimbarea tuturor aparatelor uzate moral, din toate punctele de lucru, şi înlocuirea lor cu altele mult mai performante.

E un domeniu foarte dinamic, într-o continuă dezvoltare, iar pentru a fi la curent cu noutăţile de pe piaţă mergem la saloane de specialitate. Cel mai important este cel de la Milano, din februarie-martie. Este un eveniment anual, de la care nu lipsim de peste 10 ani şi unde ne actualizăm informaţiile despre aparatură, rame etc. Investim în aparate pentru a rămâne la standardul pe care noi ni l-am propus, nu pentru concurenţă. Dintr-o linie de aparatură întotdeauna vom alege ce e mai performant şi mai nou”, a mai arătat Cezar Tătaru.

Printre altele, recent, Optik Tătaru a achiziţionat aparate OPD Scan, de la compania japoneză Nidek, pentru trei puncte de lucru (Suceava Centru, Dorohoi şi Botoşani). Este un aparat „5 în 1” de la Nidek, care realizează investigaţii de topografie, pahimetrie, keratometrie, refractometrie şi aberometrie.

De asemenea, pentru optica de la Rădăuţi a fost achiziţionat un aparat Tonoref ce realizează măsurători de refractometrie, keratometrie, pahimetrie şi tonometrie, de ultimă generaţie, tot de la Nidek.

Pentru sediul din Centru a fost achiziţionat un perimetru, destinat mai ales persoanelor care conduc autovehicule, un aparat foarte util şi performant, care poate depista patologii grave ale ochiului.

 „A apărut pe piaţă un modul prezent în OPD Scan-uri, care furnizează dioptriile pentru vederea nocturnă, pentru condusul maşinii noaptea, în condiţii de lumină scăzută. Aceste consulturi sunt disponibile şi în centrele noastre. Specialiştii au ajuns la concluzia că poate exista o diferenţă de dioptrie în aceste condiţii, situaţie în care se recomandă o altă pereche de ochelari”, a mai completat managerul firmei.

Optica Medicala Suceava - Optik Tataru

Gamă foarte variată de branduri internaţionale

De-a lungul timpului, optica suceveană a închegat o serie de colaborări de lungă durată cu jucători importanţi din domeniu, Essilor, liderul mondial în inovaţie şi deţinătorul primului loc în vânzările la nivel global, fiind principalul partener pentru furnizarea lentilelor.

De asemenea, în ceea ce priveşte ramele comercializate, de aproape cinci ani, Optik Tătaru colaborează cu firma Luxottica din Italia, cel mai mare distribuitor de rame pentru ochelari din lume. Este o colaborare ce asigură o gamă foarte variată de branduri internaţionale, oferta Optik Tătaru remarcându-se printr-o diversitate care le oferă clienţilor o libertate mare de alegere: Versace, Dolce & Gabbana, Ray Ban, Vogue şi, mai nou, Bulgari sau Burberry etc.

Noi nu admitem compromisuri, ştim ce lucrăm, ştim cu ce lucrăm, cui ne adresăm, iar prin colecţiile pe care le propunem încercăm să creştem permanent nivelul ofertelor noastre”, a mai declarat Cezar Tătaru.

Informaţii actualizate şi detaliile despre serviciile Optik Tătaru pot fi consultate pe pagina Facebook sau pe www.optiktataru.ro.

Versace, Dolce & Gabbana, Ray Ban, Vogue, Bulgari, Burberry - Optik Tataru Suceava

10 puncte de lucru

Optik Tătaru are 10 puncte de lucru: în Suceava (zona centrală şi în Burdujeni, staţia Orizont), Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Paşcani, Dorohoi şi Botoşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cabinet oftalmologic autorizat, cu aparatură performantă şi personal de specialitate, la Optik Tătaru din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Cabinet oftalmologic autorizat, cu aparatură performantă şi personal de specialitate, la Optik Tătaru din centrul Sucevei4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei