Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 99 (7100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paște după gratii

Tânăr arestat pentru trei infracţiuni de conducere fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Cornu Luncii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistraţii Tribunalului Suceava, în condiţiile în care are la activ trei dosare penale pentru conducere fără permis. Decizia Tribunalului Suceava a venit după ce Emanuel Atohi, tânărul de 22 de ani, scăpase iniţial, la Judecătoria Fălticeni, cu măsura controlului judiciar pentru următoarele 60 de zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au înaintat apel faţă de decizia primei instanţe, iar în contestaţie, joi, 25 aprilie, Tribunalul Suceava a schimbat controlul judiciar cu măsura arestului preventiv pentru următoarele 30 de zile. Decizia privind arestarea preventivă este definitivă.

În baza mandatului, poliţiștii l-au depistat, joi seară, pe tânăr pe raza comunei Cornu Luncii și l-au introdus în arestul poliţiei judeţene.

Poliţia a demarat de la mijlocul lunii februarie a acestui an un amplu program de reducere a numărului accidentelor rutiere prin măsuri ferme faţă de șoferii pericol public. Peste 30 de conducători auto prinși la volan fără permise de conducere sau băuţi, uneori cu un cumul de infracţiuni, au ajuns în arestul poliţiei judeţene, pentru cel puţin 24 de ore. O parte dintre ei au primit ulterior și mandate de arestare preventivă din partea judecătorilor ori au fost plasaţi în arest la domiciliu. Restul celor reţinuţi pentru 24 de ore au fost plasaţi ulterior sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr arestat pentru trei infracţiuni de conducere fără permis.
 Vizualizări articol: 2743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr arestat pentru trei infracţiuni de conducere fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei