Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 99 (7100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Recompensă

Excursie pentru elevii merituoși de la Boroaia, la Baza Navală din Mangalia și din Constanța

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevi ai Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea” Boroaia cu rezultate foarte bune la învățătură au fost recompensați cu o excursie la malul mării, de către Contraamiral dr. Ion Condur, locțiitorul comandatului Flotei Navale Române (originar din comuna Boroaia) și de Primăria Comunei Boroaia.

Pe parcursul celor cinci zile petrecute pe țărmul Mării Negre, Contraamiralul dr. Ion Condur le-a oferit șansa elevilor de a vizita Baza Navală Mangalia (Școala de aplicație a Forțelor Navale, Muzeul Marinei Mangalia, Divizionul 150 Rachete Navale, Divizionul 50 Rachete), Baza Navală Constanța (Bricul / Nava școală „Mircea”, Fregata 221 „Regele Ferdinand”, Fregata „Regina Maria”, Submarinul „Delfinul”, Muzeul Marinei Române Constanța), Acvariul Constanța, Arhiepiscopia Tomisului, Clinica Medicală Medsim Center Mangalia. Elevii au participat la un spectacol de teatru pentru copii, în orașul Mangalia în cinstea Sărbătorilor Pascale.

La Muzeul Marinei Române Constanța, elevii au fost întâmpinați de Marian Moșneagu - istoric român, specializat în istorie navală și fiu al comunei Boroaia, care le-a oferit elevilor informații și suveniruri. Maistru militar principal Nițu Ștefan i-a însoțit permanent, în tot acest timp, stând mereu la dispoziția elevilor, oferindu-le sprijin și informații.

„Sprijinul domnului contraamiral dr. Ion Condur s-a convertit în fericire, motivație, împlinire și, nu în ultimul rând, în recunoștință. Gestul dumnealui a transmis un mesaj important tuturor elevilor școlii noastre: faptul că munca este răsplătită și că eforturile depuse zi de zi aduc satisfacții celor ce se implică în propria educație”, au menționat reprezentanții școlii.

De asemenea, familia Ion și Laura Condur a oferit cadouri și dulciuri copiilor de la Școala Gimnazială „Vasile Tomegea” Boroaia.

„Mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect, pentru că elevilor merituoși și inimoși de la Boroaia li s-a oferit șansa de a-și găsi drumul în viață. Educația este una dintre cele mai de preț valori pe care omul le dobândește de-a lungul vieții. Generozitatea se încadrează și ea în aceeași listă privilegiată. Este minunat că încă mai există persoane care își îndreaptă privirea spre cei mici, dar cu vise mari. Toată stima și respectul nostru pentru acești oameni excepționali care au deschis elevilor boroieni o poartă către viitor”, au transmis reprezentanții școlii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Excursie pentru elevii merituoși de la Boroaia, la Baza Navală din Mangalia și din Constanța.
 Vizualizări articol: 2793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Excursie pentru elevii merituoși de la Boroaia, la Baza Navală din Mangalia și din Constanța3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei