Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 97 (7098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Sucevean aflat pe lista „Most Wanted” pentru tentativă de omor, găsit la Constanța, după ce fusese fugar și în Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din satul Rotunda, orașul Liteni, care era dat în urmărire generală de către Poliția Română din toamna anului 2017, fiind arestat în lipsă pentru tentativă de omor, a fost depistat de polițiștii din  cadrul Serviciului Investigații Criminale Constanța, în urma informațiilor transmise de omologii de la Suceava. 

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri Suceava erau de ceva vreme pe urmele fugarului. Cazul a fost tratat cu prioritate, având în vedere că era vorba de un urmărit pentru o faptă comisă cu violență, aflat pe lista „Most Wanted”. Polițiștii au avut date că fugarul se află în Germania, de unde nu l-au putut extrăda, după care au obținut date că a revenit în România, la Constanța, unde lucrează în construcții. Polițiștii suceveni le-au transmis informația colegilor de la Constanța, care l-au identificat și reținut pe urmărit.

Polițiștii constănțeni l-au predat pe Vizitiu colegilor de la Suceava, în vederea confirmării mandatului și a arestării.   

 

Doi frați, condamnați pentru tentativă de omor asupra unei rude

Ioan Vizitiu, în vârstă de 37 de ani, a fugit de la Liteni înainte ca anchetatorii să solicite arestarea sa pentru tentativă de omor.

Pe 28 august 2017, Mihaela V., în vârstă de 29 de ani, din Rotunda, a fost lovită violent cu un par în cap, pe o uliţă de lângă casă. Din cercetări a rezultat că tânăra şi soţul ei au avut o altercaţie cu verii bărbatului, iar spiritele au degenerat. Lovită puternic în cap, femeia a rămas la pământ, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava. La spital, femeia a fost diagnosticată cu comă post traumatică gradul II, cu leziuni grave la cap şi a rămas internată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Suceava.

Iniţial, a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire, însă, în urma analizării probatoriului şi având în vedere leziunile femeii şi concluziile medicilor, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

În primă fază, la propunerea procurorului criminalist, a fost arestat unul dintre frați, Gheorghe Vizitiu. Ulterior,  procurorul criminalist a solicitat şi arestarea lui Ioan Vizitiu, însă acesta era deja de negăsit. În aceste condiții, Ioan Vizitiu a fost arestat în lipsă. Mandatul a fost emis în septembrie 2017, ulterior Ioan Vizitiu fiind dat în urmărire generală și fiind inclus chiar pe lista „Most Wanted”, a celor mai căutați infractori. 

Cei doi frați au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor calificat, procesul derulându-se inițial la Tribunalul Suceava.
Magistrații de aici l-au condamnat pe inculpatul Gheorghe Vizitiu la 8 ani de închisoare, în timp ce fratele său fugar, Ioan Vizitiu, a primit 12 ani de închisoare. Sentințele nu sunt definitive, iar sentința finală privind fapta de tentativă de omor urmează a fi dată de Curtea de Apel Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean aflat pe lista „Most Wanted” pentru tentativă de omor, găsit la Constanța, după ce fusese fugar și în Germania.
 Vizualizări articol: 1304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevean aflat pe lista „Most Wanted” pentru tentativă de omor, găsit la Constanța, după ce fusese fugar și în Germania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei