Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 97 (7098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Oferte proaspete

Produse lactate de calitate cu aromă de sărbători, de la Aida SRL Gălăneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După 15 ani de experienţă şi acumulări calitative, Societatea comercială Aida SRL, unul dintre cei mai importanţi procesatori de lapte de pe piaţa suceveană, produce la standarde europene brânzeturi de calitate în cadrul fabricii moderne din localitatea Gălăneşti. Produsele realizate la Aida SRL sunt astăzi recunoscute în întreaga ţară, graţie distribuţiei în mari lanţuri de magazine, şi au fost livrate şi la export.

Încă din primii ani de activitate, societatea a fost certificată ISO 9001 şi ISO 22000, iar de 5 ani încoace Fabrica de Procesare a Laptelui Aida a obţinut cea mai înaltă certificare privind siguranţa alimentară, IFS FOOD VERSION 6, April 2014, Higher Level.

Producţia fabricii este foarte diversificată şi începe în primul rând cu produsele lactate de bază: caşcaval, telemea, smântână, iaurt, chefir, sana, lapte bătut şi unt, folosind ca materie primă laptele de vacă. Firma procesează lapte produs într-una dintre cele mai curate areale ale României - Bucovina, recoltând lapte din zona localităţilor Bilca, Frătăuţii Vechi şi Noi, Vicovu de Sus, Arbore, Clit, Botoşana, atât de la producători individuali, cât şi de la fermieri cu producţii intensive. Laptele colectat este transportat cu maşinile societăţii, în condiţii de igienă maximă, iar procesarea respectă toate cerinţele privind siguranţa alimentelor, având implementat programul HACCP de monitorizare totală a întregului flux tehnologic, de la colectarea laptelui şi până la transportul produselor finite. Livrarea acestor produse către beneficiari se face cu maşini proprii, prevăzute cu condiţii speciale de frig, autorizate sanitar-veterinar şi dezinfectate zilnic, respectând normele impuse. Întreaga producţie se face mecanizat, cu un flux tehnologic care respectă standardele şi toate etapele procesului de fabricaţie, conform specificaţiilor tehnice ale acestora. Producţia fabricii este realizată cu un număr de 15 angajaţi, care lucrează într-un singur schimb, fabrica de produse lactate Aida procesând până la 35.000 litri de lapte într-o singură zi. Produsele se realizează în cele 3 fluxuri tehnologice ale fabricii: caşcaval, telemea şi produse proaspete, cu ajutorul unor utilaje moderne. Rezultatul muncii sunt produsele 100% naturale, având în compoziţie doar lapte de vacă, cheag şi sare, iar produsele sunt desfăcute atât pe piaţa românească, cât şi în străinătate.

 

Oferte atractive de produse pentru sărbători de la Aida SRL Gălăneşti

În ultimii ani, gama de produse realizate în fabrica de produse lactate Aida SRL Gălăneşti s-a extins mult, îmbogăţindu-se în permanenţă cu produse noi, foarte gustoase şi aspectuoase. E de ajuns să amintim aici produsele noi precum caşcaval cu nucă, caşcaval cu prune, caşcaval cu ardei roşu sau diversităţile atinse de gusturi ceva mai exotice, precum caşcavalul cu oregano, caşcaval cu chimen sau caşcaval cu măsline. În procesarea caşcavalului, firma foloseşte atât standardele clasice, dar şi specificaţii proprii de produs, cum ar fi caşcavalul afumat împletit tip cozonac, apărut sub denumirea de ”Armonia Bucovinei”. În apropierea sărbătorii pascale, firma Aida SRL din Gălăneşti a căutat de fiecare dată să iasă pe piaţă cu unul sau mai multe produse noi, atractive pentru consumatori. Şi în acest an, cei care îndrăgesc gustul caşcavalului autentic au ocazia să-şi îmbogăţească masa de sărbătoare cu un caşcaval în formă de miel, cu caşcaval tip Rucăr împletit cu mac sau cu păşti realizate din caşcaval şi garnisite cu brânză proaspătă. Pe lângă acestea, pe piaţă veţi putea găsi caşcavalul în formă de iepuraş, atractiv pentru copii, producătorul încercând astfel să îmbine tradiţia religioasă cu cea modernă. Pe lângă aceste produse, pe piaţă veţi putea găsi şi renumitul caşcaval Coliba Ciobănaşului, în greutate de 500 de grame, cunoscut deja publicului larg în reţeaua magazinelor Penny Market. Pentru perspectiva apropiată, producătorul Aida SRL Gălăneşti lucrează la realizarea unor noi produse, demonstrând dorinţa permanentă de dezvoltare a firmei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Produse lactate de calitate cu aromă de sărbători, de la Aida SRL Gălăneşti.
 Vizualizări articol: 1960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Produse lactate de calitate cu aromă de sărbători, de la Aida SRL Gălăneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei