Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 97 (7098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Norocoși

Câștigătorii Tombolei de Paști, organizată de Monitorul de Suceava, și-au ridicat ieri premiile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Desemnați, luni, 22 aprilie, prin tragere la sorți, cei cinci câștigători ai Tombolei de Paști, organizată de Monitorul de Suceava, au venit ieri la sediul nostru pentru a-și ridica premiile.

Cotidianul a pus în joc premii atractive pentru cititorii săi fideli şi statornici, cei cinci norocoși fiind plăcut surprinși de cadourile oferite în prag de sărbători.

Premiul I, constând într-un aragaz și o hotă marca Gorenje, din partea firmei Marelvi, a fost adjudecat de Ioana Popovici, din municipiul Suceava.

Este abonată a ziarului nostru de peste 10 ani, pe care îl citește „cap-coadă”, după cum ea însăși ne-a declarat.

„Sunt un abonat vechi al ziarului, îmi place să fiu la zi cu tot ce se întâmplă, citesc toate rubricile și materialele publicate. Mi-ați făcut o bucurie și o surpriză foarte mare. Nu am mai câștigat alte premii de-a lungul timpului. Cred că aragazul și hota vor merge la copiii mei, care sunt cea mai mare bucurie a mea”, ne-a mărturisit pensionara în vârstă de 75 de ani.

Al doilea dintre norocoșii care au intrat ieri în posesia premiului a fost Veronica Țabrea (Codrean), din Pârteștii de Jos, aceasta câștigând un weekend la munte, la o pensiune de 4* (la alegere), premiul al II-lea fiind oferit de Agenția Campion Tour.

Familia Țabrea este abonată la cotidianul nostru de 17 ani, fidelitatea acesteia fiind răsplătită de-a lungul timpului și cu alte premii din partea ziarului.

„În urmă cu 16 ani am câștigat un telefon Nokia 3310 tot la un concurs al ziarului. Era un telefon nou apărut, puțini aveau pe atunci”, povestește Veronica.

La tombola din acest an a participat la îndemnul soțului, de asemenea cititor de ani de zile al gazetei.

Veronica Țabrea are 49 de ani, este casnică și are cinci copii, iar de weekendul de la munte, cel mai probabil, se vor bucura copiii acesteia.

 

Premii atractive

Monitorul de Suceava a oferit și trei Premii III, câte un miel și un bax de vin, prin Asociația Plaiul Bucovinei.

Mezina tombolei este Ștefania Carmen Junghietu, de 9 ani, din Putna, elevă la Școala Gimnazială „Iacob Putneanul” din comună.

Taloanele din ziar au fost completate și trimise de bunicul fetiței, Ștefan, abonat de mai mulți ani la Monitorul de Suceava.

Carmen a venit însoțită de părinții ei pentru a-și ridica premiul, aceștia declarând că „este un cadou bine-venit înaintea Paștilor, o surpriză care ne-a bucurat pe toți”.

Rodica Rusu, din comuna Zvoriștea, a venit tot ieri să-și revendice premiul, aceasta mărturisind că Monitorul de Suceava este nelipsit de la fiecare pauză de prânz.

„Suntem abonați de mulți ani de zile și urmărim evenimentele din județ, anunțuri, știri din comuna noastră. Nu este amiază să nu citim Monitorul, e  momentul nostru de repaus”, spune Rodica.

Aceasta a mai povestit că în urmă cu trei ani de zile a câștigat în cadrul unei alte tombole, organizată de ziar în preajma Crăciunului, două bilete la un concert al Orchestrei din Viena, la Casa de Cultură Suceava.

Rodica Rusu are 70 de ani și are doi copii, un băiat și o fată.

Liliana Alucăi, din municipiul Suceava, este cea de-a treia câștigătoare, aceasta menționând că premiul oferit de Monitorul este surpriza perfectă în prag de sărbători.

„Am mai participat până acum și la alte concursuri, dar este prima dată când câștig ceva. Citesc Monitorul și am abonament de la început, de când s-a înființat, nu văd cum ar fi o zi fără un ziar. Nu ne scapă nici o știre, l-am urmărit cu plăcere pe dr. Haidamac, îl citesc pe Doru Popovici”, ne-a povestit Liliana, actualmente pensionară.

Vestea că se numără printre câștigătorii Tombolei de Paști a primit-o la șase dimineața, de la o rudă, însă s-a convins abia după ce ea însăși a citit lista care anunța norocoșii.

Liliana a fost zeci de ani contabilă, are două fete, ambele farmaciste, și doi nepoți.

Le mulțumim participaților la tombolă pentru fidelitate și îi invităm să ne urmărească în continuare și să se înscrie și în competițiile viitoare organizate de cotidian. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câștigătorii Tombolei de Paști, organizată de Monitorul de Suceava, și-au ridicat ieri premiile.
 Vizualizări articol: 1133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Câștigătorii Tombolei de Paști, organizată de Monitorul de Suceava, și-au ridicat ieri premiile1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei