Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 96 (7097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiuni de prevenire

65 de permise reținute și amenzi de peste 160.000 de lei, în timpul controalelor din weekend

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formațiunile de profil din cadrul subunităților teritoriale de poliție, au desfășurat începând de vineri și până duminică inclusiv mai multe acțiuni pe șoselele județului Suceava. Echipajele de poliție prezente în trafic au  monitorizat circulația pe drumuri, pentru impunerea unui climat de disciplină și siguranță rutieră în rândul participanților la trafic și depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice. 

În cadrul acțiunilor au fost depistate 10 infracțiuni, dintre care două pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. În cele trei zile de controale au fost aplicate 778 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora ajungând la 163.550 de lei. Cele mai multe abateri au fost înregistrate la depășirea regimului legal de viteză, unde polițiștii au aplicat un număr de 231 de amenzi. Echipajele aflate în trafic au testat cu aparatul etilotest 463 de conducători auto, la acest capitol fiind înregistrate două infracțiuni soldate cu deschiderea unor dosare penale. Polițiștii au reținut 65 de permise de conducere, din care 26 pentru viteză excesivă și 19 pentru depășiri neregulamentare, fiind în același timp reținute 10 certificate de înmatriculare. O mare parte din sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru lipsa centurii de siguranță, consum de alcool sau defecțiuni tehnice ale autovehiculelor.

Duminică la prânz, o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DC 51 B din satul Iaz, comuna Dornești, o autoutilitară condusă de un bărbat de 24 de ani din comuna Iaslovăț. În urma verificărilor asupra documentelor, s-a constatat că bărbatul de la volan avea dreptul de a conduce suspendat, în urma comiterii unei infracțiuni la regimul rutier în cursul lunii februarie.

În același timp autoutilitara îi fusese încredințată pentru a fi condusă de fratele său, un bărbat de 36 de ani din municipiul Rădăuți, care cunoștea interdicția de a conduce aplicată celui de la volan. Pe numele șoferului a fost deschis un alt dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul cu permis de conducere reținut”, iar proprietarul mașinii va fi cercetat și el într-un dosar pentru „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 65 de permise reținute și amenzi de peste 160.000 de lei, în timpul controalelor din weekend.
 Vizualizări articol: 1169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
65 de permise reținute și amenzi de peste 160.000 de lei, în timpul controalelor din weekend0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei