Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 93 (7094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

„Penelul Fermecat”, ediţia a XIV-a

Lucrările celor mai talentanți preșcolari, premiate vineri, la Muzeul Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În sala de conferințe a Muzeului Bucovinei a avut loc vineri, 19 aprilie, ultima etapă a Concursului naţional de creaţie plastică pentru preşcolari ,,Penelul Fermecat ”, ediţia a XIV-a (etapa naţională), prilej cu care cele mai bune lucrări, ale celor mai talentanți preșcolari, au fost premiate. Tema concursului din acest an a fost ,,Personaje legendare și scene de istorie prin ochi de copil”. Marele Premiu ,,Penelul fermecat” pentru cea mai valoroasă creație plastică din cadrul secțiunii desen/pictură a fost acordat preșcolarului Miriam Clus, în vârstă de 5 ani, îndrumat de profesor pentru învățământ preșcolar Rodica Marțîneac, de la GPN ,,Țăndărică” Suceava;Marele Premiu ,,Penelul fermecat” pentru cea mai valoroasă creație plastică din cadrul secțiunii grafică a fost acordat preșcolarului Martina Iavanovici, în vârstă de 6 ani, îndrumat de profesor pentru învățământ preșcolar Anamaria Iliesi, de la GPP ,,Căsuța piticilor” Gura Humorului; Marele Premiu ,,Micul Maestru” pentru cea mai valoroasă creație plastică din cadrul secțiunii modelaj a fost atribuit preșcolarului Rareș Chiseliciuc, în vârstă de 4 ani, îndrumat de profesor pentru învățământ preșcolar Cristina Pîrghie, de la GPP ,,Luminița” Siret; Marele Premiu ,,Măiestrie și Copilărie” pentru cea mai valoroasă creație plastică din cadrul secțiunii mozaic a fost obținut de preșcolarul Sofia Hrișcă, în vârstă de 6 ani, îndrumat de profesor pentru învățământ preșcolar Iulieta Bradu, de la GPP ,,Căsuța Piticilor” Câmpulung Moldovenesc. Felicitări au primit și preșcolarii de la Grădinița Specială Fălticeni, care au obținut 3 premii I.

 

Juriul a acordat 265 de premii, pe secţiuni şi pe grupe de vârstă

Expoziţia de la Muzeul Bucovinei cuprinde 232 de lucrări ale preşcolarilor cu vârsta cuprinsă între 4 - 6 ani, din grupele mijlocie şi mare, din județul Suceava, Teleorman, Botoșani, Mureș și Cluj, structurate în 4 secţiuni: desen/pictură -134 de lucrări, grafică - 43 de lucrări, modelaj - 39 de lucrări, mozaic - 16 lucrări. Juriul a acordat 265 de premii, pe secţiuni şi pe grupe de vârstă. Premiile acordate sunt: 4 mari premii pentru fiecare dintre cele 4 secțiuni, 108 premii I, 72 premii II, 45 premii III. 33 de lucrări care au obținut premiul I și II au primit și premii speciale pentru originalitate, compoziție, creativitate, mesaj și culoare. La vernisaj au participat micii „artiști”, însoțiși de părinţi și cadre didactice îndrumătoare. „Tema expoziției și a concursului, culorile în tonuri și nuanțe nebănuite oferite de exponate constituie o oportunitate pentru privitori în a celebra într-un mod sincer și inocent darul neprețuit de a fi contemporani cu evenimente care celebrează perenitatea și identitatea românească, datorată strămoșilor noștri, care au transmis testamentul lui Ștefan până în zilele noastre sub cea mai frumoasă formă: <Moldova n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri ş-a urmaşilor urmaşilor voştri în veacul vecilor…>”, a spus Maria Matei, director GPP ,,Gulliver” Suceava, membru al echipei de organizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările celor mai talentanți preșcolari, premiate vineri, la Muzeul Bucovinei.
 Vizualizări articol: 1414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările celor mai talentanți preșcolari, premiate vineri, la Muzeul Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei