Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 93 (7094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Luna Pădurii

Activitate de împădurire desfăşurată de voluntarii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În buna tradiţie a activităţilor dedicate „Lunii Pădurii”, 35 de voluntari (elevi şi profesori) ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară (CTIA) Suceava au participat pentru al patrulea an consecutiv, la acţiunea de împădurire „Pădurea, prietena mea!”, organizată în parteneriat cu Ocolul Silvic Pojorâta.

Activitatea a avut loc la mijlocul acestei luni în unitatea de producţie III Valea Putnei, cu ajutorul specialiştilor silvici: director tehnic al Direcţiei Silvice Suceava – ing. Valerian Solovăstru, şef Ocol Silvic Pojorâta - ing. Dan Tiperciuc, responsabil cu regenerarea pădurilor - ing. Ioan Crăciun, colectivul de silvicultori ai Ocolului Silvic Pojorâta.

Potrivit ing. prof. Dana Carmen Doroftei, a fost împădurită o suprafaţă de cca. 1,7 ha, în completarea regenerării naturale, cu puieţi de molid şi larice proveniţi din pepiniera Muncel aparţinând Ocolului Silvic Pojorâta.

Ziua de lucru a debutat cu efectuarea instructajului specific de securitate şi sănătate în muncă, asigurându-se voluntarilor materiale constând în veste de protecţie, şepci, mănuşi de protecţie, tricouri şi rucsacuri.

Din partea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava au participat 30 de elevi însoţiţi de următorii profesori: Carmen Doroftei, Crăiţa Buda-Niga, Olivia Macovei, Ana Vesa şi Petruţa Tompea.

„Mulţumim pe această cale colaboratorilor noştri specialişti silvici pentru bunăvoinţa, ajutorul şi răbdarea pe care o au de fiecare dată cu voluntarii noştri şi-i asigurăm de ajutorul nostru constant”, a mai menţionat ing. prof. Dana Carmen Doroftei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitate de împădurire desfăşurată de voluntarii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.
 Vizualizări articol: 4682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Activitate de împădurire desfăşurată de voluntarii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei