Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 90 (7091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distincţie

Medalie de aur la Concursul Internaţional ”Gourmet Waters” pentru AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă a fost premiată cu medalia de aur în categoria apelor minerale naturale carbogazoase echilibrate în cadrul ediţiei cu numărul III a Concursului Internaţional "Gourmet Waters", organizat de AVPA (Agenţia pentru Valorificarea Produselor Agricole).

Producătorii de ape minerale din întreaga lume, la concurs fiind prezente 20 de ţări, s-au reunit, la începutul acestei luni, în saloanele celei mai mari şcoli de gătit Ferrandi, din Paris, unul dintre templele gastronomiei europene, pentru ceremonia de decernare a premiilor ”Gourmet Waters" AVPA – Paris 2019. Desfăşurată în prezenţa corpului diplomatic şi a juriului exigent alcătuit din specialişti în gust, experţi din industria alimentară şi mari bucătari ai lumii, inclusiv bucătarii Academiei Culinare din Franţa, decernarea premiilor a fost foarte aşteptată de către îmbuteliatori, profesionişti din sectorul de catering şi distribuţie şi a rezervat, ca în fiecare an, numeroase surprize şi confirmări. Directorul concursului a precizat că pentru antreprenorii prezenţi Gourmet Waters reprezintă „un moment marcant în viaţa lor. Antreprenorii nu ar rata pentru nimic în lume participarea la acest eveniment care a devenit, într-un interval de trei ani, unul dintre evenimentele emblematice ale industriei apei minerale şi un semn de încurajare şi recunoaştere pentru câştigători”.

 

AQUA Carpatica, una dintre marile surprize din cadrul ”Gourmet Waters”, ediţia a III-a

Împărţite în şase categorii diferite de ape, trei categorii pentru apa carbogazoasă şi trei pentru apa necarbogazoasă, 70 de branduri recunoscute internaţional s-au întrecut pentru a demonstra calităţile extraordinare ale apelor lor minerale în faţa membrilor juriului. În categoria apelor minerale carbogazoase echilibrate, marea câştigătoare a mult râvnitei medalii de aur a fost apa minerală naturală, natural carbogazoasă AQUA Carpatica. Gustul specific al apei este influenţat de conţinutul de minerale, de parcursul ei subteran şi de structura geologică a zonei unde este situat izvorul. AQUA Carpatica provine din inima Munţilor Carpaţi, dintr-un areal protejat unde nu se desfăşoară activităţi agricole sau industriale, şi este captată cu grijă la sursă, păstrând intacte calităţile apei minerale. AQUA Carpatica a surprins prin experienţa bogată a gustului, prin perlajul proaspăt al bulelor bine structurate şi a impresionat juriul prin puritatea şi echilibrul perfect al mineralelor din compoziţia sa. "Acest premiu ne onorează şi confirmă încă o dată că apele minerale naturale româneşti îşi  merită recunoaşterea la nivel internaţional şi locul pe rafturile destinate produselor premium din marile magazine din întreaga lume", au precizat reprezentanţii AQUA Carpatica.

 

AQUA Carpatica reprezintă cu succes produsele româneşti în întreaga lume

AQUA Carpatica este un brand românesc de succes care cucereşte consumatorii din întreaga lume prin gustul său unic şi proprietăţile extraordinare, dovedind cu fiecare premiu că apa din Munţii Carpaţi reprezintă un fenomen special hidrogeologic pentru apele minerale. La calităţile speciale ale apelor minerale contribuie şi structura geologică a Carpaţilor, unde se află ultimele păduri de pe continent neafectate de intervenţia omului, iar un loc aparte îl ocupă plaiurile Bucovinei. Munţii, pădurile seculare ce adăpostesc o faună unică în Europa, luncile neatinse de civilizaţie, precum şi structură geologică specifică munţilor vulcanici reprezintă condiţiile primordiale pentru existenţa unor asemenea zăcăminte de apă minerală de o calitate superioară. Astfel, prin foraje se poate pătrunde în inima zăcământului hidromineral şi se extrage o apă pură, fără nitraţi, care impresionează de la prima picătură.

 

Premii şi distincţii internaţionale pentru AQUACarpatica

Gustul unic al apei minerale naturale, natural carbogazoasă AQUA Carpatica a fost remarcat şi premiat şi în cadrul altor competiţii prestigioase din industria apei minerale naturale îmbuteliate. Printre cele mai recente premii se numără cele din 2017/2018 - distincţia Superior Taste Award acordată de către Institutul Internaţional pentru Gust şi Calitate (International Taste and Quality Institute), fiind distinsă cu trei stele de aur pentru al doilea an consecutiv, întrunind un punctaj de peste 90% din totalul scorului de degustare şi care încadrează AQUA Carpatica în categoria ”Produselor excepţionale”. În 2017, AQUA Carpatica a fost premiată la categoria de apă minerală naturală carbogazoasă din cadrul ediţiei cu numărul III a concursului Fine Waters International Competition din Guangzhou, din China.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medalie de aur la Concursul Internaţional ”Gourmet Waters” pentru AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă.
 Vizualizări articol: 1352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medalie de aur la Concursul Internaţional ”Gourmet Waters” pentru AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei