Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 87 (7088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lanţ de infracţiuni

A acroşat un copil aflat pe trotuar, după care a dispărut de la locul accidentului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 20 de ani, din oraşul Cajvana, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea unui lanţ de infracţiuni, după ce, aflat la volanul unui autoturism, a acroşat un copil aflat pe trotuar, după care a dispărut de la locul accidentului.

Totul s-a petrecut în dimineaţa zilei de joi, înainte de ora 08.00, când tânărul de 20 de ani se afla la volanul unui autoturism cu care circula pe DJ 178D, prin oraşul Cajvana. La un moment dat, într-o curbă, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe trotuar, accidentând un copil de 7 ani, din localitate, după care şi-a continuat deplasarea, dispărând de la faţa locului. Copilul a fost preluat şi transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior şoferul a fost identificat de poliţişti, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, au constatat faptul că tânărul de 20 de ani deţine permis de conducere italian, suspendat pe teritoriul României pentru perioada 24 ianuarie - 23 aprilie 2019, în urma săvârşirii unei abateri. S-a stabilit în acelaşi timp că autoturismul aparţine unui bărbat din oraşul Cajvana.

În urma cercetărilor întreprinse, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul României”. În urma lanţului de infracţiuni comise, anchetatorii au emis pe numele tânărului şofer o ordonanţă de reţinere după gratii pentru 24 de ore, el fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. El a fost audiat de către procurori, care au decis în cursul zilei de vineri cercetarea în continuare a tânărului de 20 de ani sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A acroşat un copil aflat pe trotuar, după care a dispărut de la locul accidentului.
 Vizualizări articol: 1846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A acroşat un copil aflat pe trotuar, după care a dispărut de la locul accidentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei