Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 86 (7087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violență

Și-a bătut mama pentru că nu i-a dat bani de băutură și s-a ales cu un ordin de restricție

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie de 71 de ani a fost agresată de fiul ei, pentru că a refuzat să-i dea acestuia bani pentru băutură. Polițiștii au emis pe numele tânărului un ordin de restricție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

Femeia locuiește împreună cu fiul ei, în vârstă de 27 de ani, în comuna Verești, iar miercuri, în jurul orei 11.00, o vecină a acesteia a sunat la 112, anunțând faptul că femeia a fost agresată de propriul fiu. Verificările întreprinse de polițiști la fața locului au arătat faptul că în dimineața acelei zile, în jurul orei 10.40, fiul femeii s-a dus în grădina casei, unde mama lui lucra pământul, şi i-a cerut bani pentru a-și cumpăra băuturi alcoolice. După ce femeia a refuzat să-i dea banii, fiul ei a lovit-o de mai multe ori cu palmele. Polițiștii care au intervenit în acest caz de violență au analizat situația în care se afla femeia și au completat împreună cu aceasta un formular de evaluare a riscului, concluzionând faptul că pentru femeia de 71 de ani există un risc iminent pentru viața și integritatea ei. S-a luat astfel legătura cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, iar pe numele tânărului de 27 de ani a fost emis un ordin provizoriu de restricție pentru o perioadă de 5 zile, începând cu data de 10 aprilie, până când acesta va fi încuviințat de către un judecător. În același timp, pe numele tânărului agresiv s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a bătut mama pentru că nu i-a dat bani de băutură și s-a ales cu un ordin de restricție.
 Vizualizări articol: 1140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Și-a bătut mama pentru că nu i-a dat bani de băutură și s-a ales cu un ordin de restricție0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei