Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 84 (7085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Captură

Ţigări în valoare de 65.000 de lei, confiscate dintr-o maşină urmărită de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un transport de ţigări în valoare de circa 65.000 de lei a fost descoperit de poliţişti într-un autoturism abandonat, care a fost urmărit în trafic după ce şoferul acestuia nu a oprit la semnalul poliţiştilor. După ce i-au pierdut urmele, autoturismul a fost descoperit după câteva ore pe un drum forestier, în interiorul acestuia fiind găsite peste 5.000 de pachete de ţigări.

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 23.20, şi în cursul nopţii care a urmat. Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Marginea au efectuat semnal de oprire unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, care se deplasa pe DN 17A din comuna Marginea spre comuna Suceviţa. Conducătorul auto nu a respectat semnalul, mărind viteza de deplasare către comuna Suceviţa, iar poliţiştii au plecat în urmărirea lui. În timpul unei succesiuni de curbe, autoturismul urmărit a fost pierdut din raza vizuală a poliţiştilor, aceştia continuând în timpul nopţii verificările în întreaga zonă.

Astfel, în jurul orei 02.20, poliţiştii au identificat pe un drum forestier din cadrul Cantonului Silvic Ciungi din comuna Suceviţa, la o distanţă de circa 500 de metri de DN 17A, autoturismul marca Audi A6, abandonat şi încuiat. În interiorul autoturismului, în zona banchetei din spate au putut fi observate mai multe pachete de ţigarete, astfel încât acesta a fost transportat cu o platformă la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi. În urma controlului, în interiorul  maşinii au fost identificate 5.590 de pachete de ţigări, fără timbru fiscal, toate purtând inscripţia Duty Free. Autoturismul, în valoare de aproximativ 23.500 de lei, şi întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 65.000 de lei, au fost confiscate şi introduse în camera de corpuri delicte din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar de urmărire penală, pentru identificarea autorului şi tragerea lui la răspundere pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări în valoare de 65.000 de lei, confiscate dintr-o maşină urmărită de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări în valoare de 65.000 de lei, confiscate dintr-o maşină urmărită de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei