Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 82 (7083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La Suceviţa

O maşină cu folii pe geamuri, care transporta o cantitate mare de ţigări, abandonată de şoferul urmărit de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune a poliţiştilor de la Secţia Rurală Marginea, în colaborare cu poliţiştii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Vicovu de Sus, care a vizat urmărirea unor maşini suspecte, s-a concretizat cu o captură mare de ţigări de contrabandă, la Suceviţa.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 9.00, poliţiştii au încercat să oprească un autoturism Audi A6 de culoare neagră, cu volan pe dreapta, despre care aveau date că transportă ţigări de contrabandă. Bărbatul de la volan a ignorat semnalele, demarând în trombă. După câţiva kilometri, şoferul a abandonat maşina, tot pe raza comunei Suceviţa, în zona denumită „Bercheza” şi a fugit pe jos, înainte ca poliţiştii să ajungă la faţa locului

Autoturismul, cu folii de culoare neagră pe geamuri, a fost transportat cu o platformă la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi, unde a fost deschis, în interior fiind  identificate în total 11.770 pachete de ţigări de diferite mărci, cu inscripţia Duty Free.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 4.000 euro, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 136.000 lei şi celelalte bunuri identificate în interiorul acestuia au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism aparţin unei autoutilitare radiate din circulaţie. Acest fapt nu miră, fiind o manevră normală a contrabandiştilor.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „contrabandă” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”. Până ieri, bărbatul care s-a aflat la volan  nu era încă identificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină cu folii pe geamuri, care transporta o cantitate mare de ţigări, abandonată de şoferul urmărit de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O maşină cu folii pe geamuri, care transporta o cantitate mare de ţigări, abandonată de şoferul urmărit de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei