Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 82 (7083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri nerambursabile

Ambasadorul Elveţiei vine la Suceava pentru a vedea ce s-a făcut din finanţarea de 9,85 de milioane de franci elveţieni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La începutul lunii mai, municipiul Suceava va găzdui o delegaţie oficială din care vor face parte reprezentanţi ai Guvernului României dar şi oficiali ai Confederaţiei Elveţiene, în cadrul unui eveniment de marcare a finalului proiectelor finanţate din fonduri elveţiene.

„În data de 7 mai vom încheia proiectul cu finanţare elveţiană şi vom avea onoarea de a-l primi la Suceava pe Excelenţa Sa, ambasadorul agreat al Confederaţiei Elveţiene la Bucureşti, Arthur Mattli.

De asemenea, vor fi prezenţi reprezentanţi ai Guvernului, precum ministrul secretar de stat Sirma Caraiman şi alte persoane din Ministerul de Finanţe şi Ministerul Dezvoltării, care s-au ocupat de implementarea finanţărilor externe.

Suntem în faza de finalizare a proiectelor care au beneficiat de finanţare elveţiană – introducerea iluminatului de tip LED în şcoli din economiile făcute la implementarea celorlalte proiecte cu fonduri elveţiene, la fel ca şi cele 5 autobuze electrice achiziţionate, care urmează să ajungă pe 19 aprilie”, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Cel mai mare proiect implementat la Suceava pe fonduri elveţiene a fost cel de modernizare a iluminatului public, prin înlocuirea lămpilor clasice cu altele economice şi eficiente, de tip LED. Tot din fonduri elveţiene s-a creat în Suceava cea mai amplă reţea din ţară de încărcare a maşinilor electrice, municipalitatea dotându-se cu autoturisme electrice, autoutilitare electrice dar şi cu biciclete electrice.

Evenimentul din data de 7 mai 2019 reprezintă ultima etapă a proiectului prin care municipalitatea suceveană a beneficiat de 9.852.062 franci elveţieni – echivalentul a 8,8 milioane de euro, rezultatul acestor finanţări urmând să fie prezentat celor din delegaţia oficială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambasadorul Elveţiei vine la Suceava pentru a vedea ce s-a făcut din finanţarea de 9,85 de milioane de franci elveţieni.
 Vizualizări articol: 2891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ambasadorul Elveţiei vine la Suceava pentru a vedea ce s-a făcut din finanţarea de 9,85 de milioane de franci elveţieni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei