Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 80 (7081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Târgovişte

La Târgovişte 15 elevi în lotul care va reprezenta Suceava la Olimpiada Naţională de Fizică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lotul judeţean care va reprezenta Suceava la Olimpiada Naţională de Fizică, din perioada 3-7 mai, de la Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, este alcătuit din 15 elevi din clasele VI-XII.

De la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava s-au calificat şapte elevi: Dragoş Andrei Sîrghi (clasa a VIII-a, prof. îndrumător Carmen Amorăriţei), Eduard Valentin Dumitrescul (clasa a IX-a, coordonat de prof. Florin Cojocaru), Bogdan Rusu (clasa a IX-a, prof. Florin Cojocaru), David Corneliu Turturean (clasa a X-a, prof. Sorin Golda), Iancu Teodor Ivaşciuc (clasa a X-a, prof. Carmen Amorăriţei), Paul Florin Rebenciuc (clasa a XI-a, prof. Sorin Golda), Traian Antonovici (clasa a XII-a, prof. Carmen Amorăriţei).

De la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava sunt trei elevi în lot. Este vorba despre Matei Călin Botezat (clasa a VII-a, prof. Daniela Dungeanu), Cristian Daniel Păduraru (clasa a XI-a, prof. Marilena Sibechi), Mihail Mihnea Moruz (clasa a XI-a, prof. Daniela Dungeanu).

Mezina lotului, Iulia Carp, din clasa a VI-a, vine de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei, aceasta fiind pregătită de prof. Simona Carp. De la aceeaşi unitate s-a calificat şi Maria Cristina Popa, din clasa a VIII-a, îndrumată tot de prof. Simona Carp.

Lotul este completat de Paul Burcă (clasa a VII-a) şi Alexandru Moroşanu (clasa a VIII-a), de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, coordonaţi de  prof. Constantin Obreja, şi de elevul Teodor Samuel Gherasim, clasa a XI-a, Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, prof. Mirela Chelba.

 

Probă scrisă şi probă experimentală

Lotul de elevi va fi însoţit de prof. Constantin Dumitru, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava.

Din comisia centrală a olimpiadei va face parte şi prof. Sorin Golda.

Elevii vor susţine două probe obligatorii: proba teoretică şi proba practică, fiecare cu durata de trei ore. Proba teoretică este constituită din trei probleme. Proba experimentală constă în efectuarea unei lucrări de laborator ale cărei concluzii se consemnează într-o lucrare scrisă. Elevii cu cele mai bune rezultate intră la proba de baraj (5 ore) în vederea participării la fazele superioare ale competiţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Târgovişte 15 elevi în lotul care va reprezenta Suceava la Olimpiada Naţională de Fizică.
 Vizualizări articol: 2347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La Târgovişte 15 elevi în lotul care va reprezenta Suceava la Olimpiada Naţională de Fizică5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei