Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 79 (7080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie la cerșetori!

Femeie venită la cerșit, prinsă după ce a furat un telefon din curtea unei familii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Suceava, împreună cu poliţiștii de proximitate și poliţiști din cadrul secţiilor și posturilor de poliţie, derulează în această perioadă activităţi pentru informarea asupra prevenirii furturilor din locuinţe și curţi, a furturilor prin împrietenire și a furturilor facilitate de primirea în locuinţe a unor persoane sub diverse pretexte. Chiar în cursul zilei de marţi, un poliţist aflat în serviciu a reușit să identifice o femeie care, sub pretextul apelării la mila oamenilor, a reușit să fure din curtea unui localnic din comuna Moldova Suliţa.

În timp ce făcea verificări în zonă, agentul de poliţie i-a sesizat telefonic pe colegii săi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Pojorâta despre faptul că o femeie necunoscută, care se afla împreună cu doi copii, a sustras un telefon mobil dintr-un imobil. Poliţiștii care s-au deplasat la faţa locului au aflat că femeia se deplasa deja împreună cu cei doi copii spre comuna Breaza. În scurt timp a fost identificată femeia, o tânără de 25 din orașul Vicovu de Sus, care era însoţită de copiii săi, în vârstă de 9 ani, respectiv 8 luni. În urma unui control corporal asupra femeii și a fiicei sale de 9 ani, au fost găsite suma de 40 de lei și mai multe alimente, precum și un telefon mobil, care fusese reclamat că a fost furat din locuinţa bărbatului. Femeia a recunoscut furtul telefonului, iar proprietarul acestuia, chemat pentru recunoaștere, a relatat că telefonul mobil găsit asupra femeii îi aparţine. El fusese furat de pe pervazul exterior al locuinţei, unde fusese lăsat de bărbat, prejudiciul estimat la circa 1.000 de lei fiind recuperat în totalitate. Pe numele femeii de 25 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

Poliţiștii atrag atenţia asupra faptului că oferirea unor bani și bunuri celor care cerșesc nu face decât să permanentizeze acest flagel social, care poate lua uneori aspecte infracţionale. Cerşetoria poate însemna de multe ori delincvenţă şi infracţionalitate, de la mâna întinsă până la furt sau tâlhărie nefiind decât un pas, care poate fi susţinut de complicitatea noastră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie venită la cerșit, prinsă după ce a furat un telefon din curtea unei familii.
 Vizualizări articol: 2641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeie venită la cerșit, prinsă după ce a furat un telefon din curtea unei familii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei