Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 78 (7079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă procurori

Un tâlhar care a lovit pe stradă o fată de 11 ani, trimis în judecată în stare de arest preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunţat trimiterea în judecată a unui tânăr în vârstă de 25 de ani, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie calificată, faptă comisă asupra unei fete în vârstă de 11 ani, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. După cum am mai relatat în cotidianul nostru, fata a fost lovită serios, atacatorul luându-i suma de doar 7 lei. Nu prejudiciul este important însă în acest caz, ci modul de comitere a faptei, prin violenţă, cu atât mai grav asupra unui copil. Inculpatul, Cătălin Anton, din municipiul Suceava, a fost prins la câteva zile după comiterea faptei și a fost arestat de Judecătoria Suceava, la propunerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

 Din cercetările poliţiștilor judiciariștilor suceveni rezultă că minora în vârstă de 11 ani, din municipiul Suceava, se deplasa, în seara zilei de 5 martie, în jur de ora 21.00, pe drumul care face legătura între strada Aurora și strada Tineretului (prelungirea străzii Muncii) și a fost acostată de un tânăr care a ieșit de după o mașină și care a tras-o în apropierea unui gard, cerându-i banii și telefonul mobil. Autorul a buzunărit-o pe minoră, găsindu-i în buzunar suma de 7 lei, dar și telefonul mobil. Norocul minorei a fost că o femeie ieșită la geamul unui apartament a strigat la autor, moment în care atacatorul a fugit. El a dispărut doar cu suma de 7 lei. În urma agresiunii, fata a suferit leziuni care au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.

În acea perioadă, în cartierul Burdujeni au fost semnalate mai multe atacuri de acest gen, tâlhării sau tentative de tâlhărie.

În data de 28 martie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a finalizat cercetările și l-a trimis în judecată pe inculpat.

„Precizăm că, deşi cercetările efectuate în faza de urmărire penală au fost finalizate, în conformitate cu art.4 alin. l Cod procedură penală orice persoană este considerată nevinovată până la stabilirea vinovăţiei sale printr-o hotărâre penală definitivă”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tâlhar care a lovit pe stradă o fată de 11 ani, trimis în judecată în stare de arest preventiv.
 Vizualizări articol: 1116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tâlhar care a lovit pe stradă o fată de 11 ani, trimis în judecată în stare de arest preventiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei