Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 78 (7079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Împuternicire

Comisarul Bogdan Bercea este noul şef al Poliţiei Rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliţie Rutieră are un nou şef, comisarul Bogdan Bercea revenind la munca de poliţie rutieră după trei ani petrecuţi la comanda Poliţiei oraşului Cajvana.  Ofiţerul în vârstă de 41 de ani lucrează în poliţie de 18 ani, din care peste 11 ani i-a petrecut la structurile rutiere, respectiv Biroul Rutier Suceava şi Serviciul Rutier Suceava.

Bogdan Bercea a fost împuternicit la comandă pe o perioadă de 6 luni de zile, începând cu data de 21 martie. Fostul şef, subcomisarul Daniel Bogdan Şincari, nu a mai avut dreptul la încă o împuternicire, după două mandate de câte 6 luni de zile la comanda poliţiei rutiere judeţene.

Bogdan Bercea a absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie, promoţia 2001, iar din 2007 a trecut, prin examen, în corpul ofiţerilor. Acesta a lucrat ca ofiţer specialist pe linie rutieră între 2011 şi 2016.

Ofiţerul Bercea are ca principal obiectiv reducerea numărului de accidente rutiere grave care se petrec în judeţ şi implicit a numărului de persoane decedate. După cum se ştie, de ani buni Suceava este pe primul loc la număr de persoane decedate în accidente rutiere. În acest an, până acum, în accidente rutiere au murit 13 persoane, cu patru în minus faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Comisarul Bogdan Bercea a declarat că pentru îndeplinirea obiectivului se vor intensifica pe cât posibil acţiunile de control în trafic pe linie de viteză, neacordare de prioritate pietoni şi consum de alcool. 

Ultimul şef prin concurs al Serviciului de Poliţei Rutieră Suceava a fost comisarul Petrică Jucan. Acesta a fost trimis în judecată de DNA pentru mai multe acuzaţii, însă la prima instanţă, la Tribunal, a fost achitat pentru o parte din fapte, iar pentru altele i s-a aplicat amânarea pedepsei. Dacă lucrurile vor rămâne aşa şi la instanţa de apel, la Curtea de Apel Suceava, ofiţerul Petrică Jucan îşi va recăpăta toate drepturile pierdute, inclusiv cele legate de funcţia de şef al Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava.

Având în vedere problematica numărului foarte mare de decedaţi în accidente din ultimii ani, postul de şef al Serviciului Rutier este unul de importanţă majoră în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Serviciul Rutier este structura de specialitate care răspunde de executarea atribuţiilor ce revin poliţiei cu privire la supravegherea şi controlul circulaţiei pe drumurile publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul Bogdan Bercea este noul şef al Poliţiei Rutiere.
 Vizualizări articol: 6612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Comisarul Bogdan Bercea este noul şef al Poliţiei Rutiere1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei