Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 77 (7078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţionare

Flutur: Guvernul mi-a transmis în mod clar că în 2019 nu finanţează drumul Siret - Suceava - Paşcani şi Autostrada Unirii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că este dezamăgit total de răspunsul pe care Ministerul Transportului i l-a trimis la solicitarea sa pentru alocarea fondurilor necesare începerii lucrărilor la două obiective importante de infrastructură, drumul expres Siret - Suceava - Paşcani şi Autostrada Unirii. Gheorghe Flutur a declarat că în răspunsul primit de la Ministerul Transporturilor scrie negru pe alb că în acest an Guvernul nu va finanţa aceste investiţii.

El a adăugat că ministerul a transmis că Guvernul va aloca bani doar pentru întocmirea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru două tronsoane din drumul expres, Siret-Suceava şi Suceava-Paşcani. „Sunt total dezamăgit de răspunsul Guvernului şi al ministrului Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc. Acesta ne spune negru pe alb că nu se va face nici drumul expres, nici tronsonul Siret-Suceava şi nici tronsonul Suceava-Paşcani”, a arătat şeful administraţiei judeţene.

Gheorghe Flutur a subliniat faptul că nu intenţionează să se oprească aici şi va face tot ce este posibil pentru a sensibiliza această guvernare să înţeleagă faptul că nordul ţării, Moldova, judeţul Suceava au nevoie de drumuri rapide, de autostrăzi, pentru a se dezvolta. „Voi face acest lucru chiar dacă până acum nu i-au sensibilizat nici zecile de scrisori pe care le-am trimis, nici amendamentele parlamentarilor PNL depuse la Legea bugetului de stat, nici metrul de autostradă construit de antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi”, a declarat Flutur. El a adăugat că în răspunsul transmis de Ministerul Transporturilor se arată că anul acesta se va finanţa procedura de licitaţie pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru ambele tronsoane ale drumului expres, iar despre alocarea bugetară se va vorbi pe parcursul anului. Gheorghe Flutur a declarat că prin acest răspuns se vede clar că nu sunt asigurate fondurile necesare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Guvernul mi-a transmis în mod clar că în 2019 nu finanţează drumul Siret - Suceava - Paşcani şi Autostrada Unirii.
 Vizualizări articol: 2366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur: Guvernul mi-a transmis în mod clar că în 2019 nu finanţează drumul Siret - Suceava - Paşcani şi Autostrada Unirii3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei