Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 76 (7077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Învăţământ

Întâlnirea coordonatorilor Comisiilor pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii din zona Rădăuţi-Siret-Solca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Joi, 28 martie 2019, la Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi s-a desfăşurat Reuniunea coordonatorilor CEAC (Comisia pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii) din zona Rădăuţi-Siret-Solca.

Activitatea cu tema "Pregătirea vizitei de evaluare externă - selectarea şi organizarea dovezilor" a fost organizată de colegiul rădăuțeanprin echipa managerială și comisia CEAC, în frunte cu coordonatorul acesteia.

Întâlnirea a fost prezidată de reprezentanţii IȘJ Suceava - insp. şcolar general adj. prof. Gabriela Scutaru, insp. şcolar prof. Carmen Sima, care coordonează la nivel judeţean activitatea CEAC, insp. şcolar pentru disciplina Limba română, prof. Angela Sehlanec, şi s-a bucurat de o audienţă numeroasă.

Potrivit organizatorilor, activitatea coordonată de directorii colegiului, prof. dr. Adrian Puiu şi prof. Luminiţa Lăzărescu, „a avut drept scop formarea competenţelor participanţilor de a implementa în şcoli demersuri coerente de asigurare a calităţii”.

În organizarea reuniunii s-au implicat membrii CEAC, responsabilii unor comisii din şcoală, părinţi şi elevi. Prezentările realizate au adus în atenţia auditoriului şi elemente teoretice, dar şi numeroase exemple de bună practică din şcoală în privinţa asigurării calităţii educaţiei, practici certificate prin calificativele "Foarte bine" obţinute la evaluarea externă parcursă de colegiu la începutul acestui an şcolar. Asociaţia de părinţi a fost reprezentată de Adriana Kurtoglu, preşedintele acesteia, care a subliniat rolul unei bune comunicări şcoală-familie în asigurarea calităţii educaţiei.

Un impact deosebit l-a avut discursul elevei Naomi Baciu, din clasa a XII-a F, reprezentant al elevilor în Consiliul de Administraţie, care a exemplificat rolul educaţiei de calitate în formarea şi dezvoltarea personalităţii elevilor şi modul în care unele activităţi organizate de şcoală se pot transforma în oportunităţi de viaţă şi carieră pentru tineri.

Echipa de organizare a reuniunii a fost formată din: prof. dr. Adrian Nicolae Puiu, directorul colegiului; prof. Luminiţa Lăzărescu, director adjunct; prof. Valentina Cloşca, coordonator CEAC; prof. Miriam Leon, consilier educativ; prof. Florin Popovici, responsabilul Comisiei de promovare a imaginii colegiului; prof. Nicoleta Mitrofan, responsabilul Comisiei profesorilor diriginţi; prof. Mirela Chelba, responsabil Comisia de dezvoltare profesională şi membru în Consiliul de administraţie; prof. Raluca Nanu şi prof. Loredana Strugariu, membrii CEAC; prof. dr. Aspazia Băeşu, membru Consiliu de administraţie; bibliotecar Andreea Ciobara. „Alături de aceştia, se impune să fie amintiţi toţi profesorii colegiului care îşi aduc contribuţia permanent la implementarea calităţii în şcoală şi cei ce formează personalul didactic auxiliar şi nedidactic care desfăşoară activităţi care asigură cadrul financiar şi administrativ atât de necesar desfăşurării unui proces de învăţământ de calitate”, au mai transmis organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnirea coordonatorilor Comisiilor pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii din zona Rădăuţi-Siret-Solca.
 Vizualizări articol: 1080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnirea coordonatorilor Comisiilor pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii din zona Rădăuţi-Siret-Solca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei