Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 75 (7076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

„Târg Agro”, ateliere de creație și activități interactive, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până duminică, 31 martie, inclusiv, parcarea Iulius Mall va găzdui cea de-a XVII-a ediție a Târgului Agro Expo Bucovina, organizat de Camera de Comerţ și Industrie Suceava. Sunt prezenți peste 70 de expozanți, reprezentantivi pentru domeniul agricol. Cei interesați găsesc o ofertă completă de produse și servicii, de la fructe, legume, miere şi preparate alimentare proaspete sau conservate, până la utilaje şi tehnologii agricole. Și la această ediție, târgul include Salonul Bio-Alimenta, unde sunt prezentate produse tradiționale, gastronomice și de artizanat.

 

Peste 20 de angajatori, la „Cafeneaua cu Joburi”

Astăzi, pe 30 martie, la parterul Iulius Mall Suceava este deschisă „Cafeneaua cu Joburi”. Evenimentul reunește peste 20 de angajatori, care propun mai mult de 4.000 de locuri de muncă din diverse domenii, în județul Suceava, dar și în străinătate. Târgul este organizat de agenția de recrutare și consultanță ECIM și se va desfășura în intervalul orar 10.00 – 18.00. Joburile vacante se adresează tuturor categoriilor de public, indiferent de vârstă, nivelul de pregătire sau domeniul de specializare.

 

Manifestări interactive organizate duminică de jandarmii suceveni

Astăzi, 30 martie, prichindeii vor fi în centrul atenție. Atelierele cu îndemânare și imaginație susținute de Creativ & Deco se vor desfășura de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. La această ediție, cei mici vor realiza un copac înflorit, care să le înfrumusețeze spațiul de joacă sau pe care să îl dăruiască. Toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar creațiile le vor fi oferite cadou micilor artiști. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Duminică, 31 martie, sucevenii sunt invitaţi cu mic, cu mare, pe platoul central al Iulius Mall, să participe la manifestările interactive organizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean „Bogdan Vodă” Suceava pentru a marca Ziua Jandarmeriei Române. De la ora 12.00, publicul va putea admira un detașament al instituției, care va prezenta exerciții de intervenție profesională. Momentul spectaculos va fi cel de dresaj canin, dar și prezentarea tehnicii auto, a echipamentului şi a dotărilor structurilor de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Române.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Târg Agro”, ateliere de creație și activități interactive, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Târg Agro”, ateliere de creație și activități interactive, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei