Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 75 (7076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă unul

Şofer reţinut în arest pentru o tamponare provocată când avea o alcoolemie în jur de 2 la mie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de 58 de ani, din comuna Râşca, a ajuns în arestul poliţiei judeţene, reţinut pentru 24 de ore, la aproape două luni de zile după ce a fost implicat într-o tamponare. Poliţiştii stabiliseră încă de atunci că bărbatul era băut, în baza rezultatului la etilotest, însă au aşteptat rezultatele probelor biologice, cele care sunt proba din dosar. Aceste probe au indicat o alcoolemie de 2,05, respectiv 1,95 g/l alcool pur în sânge, o alcoolemie foarte mare. Rezultatele au venit foarte târziu în condiţiile în care Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava nu mai poate face momentan recoltări, iar probele sunt duse la Iaşi şi la Neamţ.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, agenţii Postului de Poliţie Bogdăneşti, aflându-se în continuarea cercetărilor privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, cu privire la un eveniment rutier din 8 februarie, au luat, în data de 28 martie, măsura reţinerii faţă de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Râşca, acesta fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

Pe 8 februarie, în jurul orei 18.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de o femeie din Fălticeni, care a fost implicată într-o tamponare, la Bogdăneşti. Accidentul s-a soldat doar cu pagube material, dar celălalt şofer, bărbatul de 58 de ani, era băut: etilotestul a indicat o valoare de 0,66 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la faptul că vor dispune reţinerea şi încarcerarea celor care săvârşesc fapte penale la regimul rutier, în funcţie de gravitatea faptelor, consecinţele produse şi materialul probator administrat”, a avertizat comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene.

De la jumătatea lunii februarie, de când poliţia judeţeană a demarat un amplu program de reducere a accidentelor, în jur de 30 de şoferi au ajuns în arest pentru infracţiuni grave la regimul rutier: consum de alcool şi/sau conducere fără permis. 

Tot la capitolul şoferi băuţi, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00, un echipaj de la Vatra Dornei, care acţiona pe DN 17, la Şaru Dornei, a identificat, în baza unei sesizări, un şofer în vârstă de 30 de ani, din Coşna, care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice pentru determinarea alcoolemiei în sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer reţinut în arest pentru o tamponare provocată când avea o alcoolemie în jur de 2 la mie.
 Vizualizări articol: 1621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şofer reţinut în arest pentru o tamponare provocată când avea o alcoolemie în jur de 2 la mie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei