Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 75 (7076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Competiții

Șapte elevi de la Colegiul Militar din Câmpulung s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pregătirea temeinică, ambiția și perseverența și-au spus cuvântul pentru elevii Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc care au participat la olimpiadele județene.

Instituția a înregistrat șapte calificări la etapele naționale ale olimpiadelor școlare.

Profesorul de geografie Radu Ciumașu continuă tradiția calificărilor la faza pe țară și anul acesta, cu încă patru reușite.

O surpriză frumoasă a reprezentat-o prestația elevei fruntaș Daria Balahură, din clasa a IX-a, care a reușit să se situeze pe primul loc la faza județeană. Același loc fruntaș în clasament l-a obținut și elevul sergent Andreea Iosep, din clasa a XI-a, care și-a descoperit pasiunea pentru geografie în colegiul militar. De asemenea, elev fruntaș Ioana Țâmpău, din clasa a X-a, a reușit performanța calificării la etapa națională după ce a trecut cu brio peste proba de baraj a Olimpiadei Naționale de Geografie. Tot peste proba de baraj a trecut și elevul plutonier Bogdan Daniliuc, din clasa a XII-a, care continuă seria reușitelor școlare la această materie.

Sub îndrumarea prof. Bogdan Tanasă, elev caporal Oana Elisa Străjer, din clasa a XI-a, s-a calificat la etapa națională a Olimpiadei de Istorie, iar elev fruntaș Teodora Spoială, din clasa a IX-a, s-a calificat la etapa națională a Olimpiadei de Limba Engleză. Tot în seria calificărilor la etapa națională se înscrie și rezultatul obținut la Olimpiada de Limba și Literatura Română a elevei fruntaș Andreea Bianca Ionică, din clasa a XI-a. În acest sens, Teodora a fost pregătită de prof. Monica Buculei, iar Andreea de prof. Maria Romaga.

„Elevii sunt sprijiniți în acest demers educațional de profesori și instructori militari, având ca reper cele peste 150 de premii obținute la concursuri și olimpiade în anul școlar trecut”, au transmis reprezentanții colegiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șapte elevi de la Colegiul Militar din Câmpulung s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor.
 Vizualizări articol: 2064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șapte elevi de la Colegiul Militar din Câmpulung s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei