Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 75 (7076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ziua Jandarmeriei

Dresaj cu câinii de serviciu ai Jandarmeriei, pe platoul de la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a anunţat că va organiza duminică, 31 martie, începând cu ora 12.00, pe platoul centrului comercial Iulius Mall Suceava, mai multe demonstraţii care marchează Ziua Jandarmeriei. Un moment de atracţie, mai ales pentru copii, va fi cel de dresaj cu câinii de serviciu. Evenimentul va mai cuprinde o expoziţie cu tehnica din dotarea structurilor de intervenţie, precum şi informaţii necesare cu privire la urmarea unei cariere militare în instituţiile de învăţământ ale Jandarmeriei Române.

Evenimentele de duminică fac parte dintr-o serie mai amplă de manifestări dedicate Zilei Jandarmeriei Române.  

Activităţile organizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni cu acest prilej au debutat cu „Ziua Veteranilor Unităţii”, manifestare desfăşurată în ziua de 26 martie şi la care au participat cadre militare în rezervă, veterani jandarmi ai celor două instituţii.

În perioada 24-28 martie a avut loc competiţia sportivă „Cupa Jandarmeriei”, în cadrul căreia jandarmii şi elevii jandarmi au participat la concursuri de atletism, tir, parcurgerea unor trasee aplicative, şah şi tenis de masă. În aceeaşi perioadă, lucrători din structurilor operative au desfăşurat, în mai multe instituţii de învăţământ din judeţ, activităţi preventiv-educative în cadrul cărora au fost prezentate elevilor aspecte de interes privind prevenirea delicvenţei juvenile şi oferta educaţională a Jandarmeriei Române.

Seria manifestărilor dedicate Zilei Jandarmeriei Române se va încheia miercuri, 3 aprilie a.c., la Muzeul de Istorie din Suceava cu un simpozion privind istoricul instituţiei şi o expoziţie în cadrul căreia vor fi prezentate obiecte descoperite în judeţul Suceava, în locurile în care s-au desfăşurat luptele din cele două războaie mondiale.

Jandarmeria Română sărbătoreşte miercuri, 3 aprilie 2019, 169 de ani de când domnitorul moldovean Grigore Alexandru Ghica a semnat Legiuirea pentru reforma Corpului Slujitorilor în Jandarmi, document care prevedea faptul că Jandarmeria „este o putere înfiinţată pentru a priveghea siguranţa publică, ţinerea bunei rânduieli şi aducerea la împlinire a legilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dresaj cu câinii de serviciu ai Jandarmeriei, pe platoul de la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dresaj cu câinii de serviciu ai Jandarmeriei, pe platoul de la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei