Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 75 (7076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Măsuri de precauție

Atenție la falșii cititori de contoare de gaz şi electricitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Distribuitorul licențiat de gaze naturale şi de energie electrică în județul Suceava solicită consumatorilor de gaz şi electricitate să permită accesul echipelor specializate în citirea contoarelor. Compania are obligaţia legală de a realiza, în zona de responsabilitate, citirea contoarelor de gaz şi electricitate. Angajaţii companiei desemnate să citească contoarele pot fi recunoscuţi după brandul EPlus care se regăseşte pe legitimaţiile de serviciu. Semnul EPlus ar trebui să se găsească și pe îmbrăcămintea pe care aceştia o poartă în timpul programului de lucru. Citirea contoarelor este obligatorie, potrivit reglementărilor legale în vigoare, şi totodată stă la baza procesului de facturare. Datele colectate în urma citirii contoarelor sunt transmise de către Delgaz Grid furnizorilor de gaz sau electricitate pentru care au optat consumatorii. Aceste date stau la baza emiterii de către furnizori a facturilor reprezentând contravaloarea cantităţii de energie consumată. În cazul consumatorilor casnici citirea contoarelor de gaz (în jumătatea de nord a ţării) şi a celor electricitate (în zona Moldovei) se face o dată la 3 luni şi este obligatorie şi pentru consumatorii care au optat pentru sistemul de autocitire.

 

Sesizări

De aceea, reprezentanții distribuitorului licențiat de gaze naturale şi de energie electrică în județul Suceava vin cu rugămintea către toți consumatorii de gaz şi electricitate să permită accesul la contoare a reprezentanţilor firmei MSC Operaţional SA, desemnată de către Delgaz Grid să execute aceste operaţiuni. În cazul în care consumatorii nu sunt acasă în ziua anunţată de firma MSC Operaţional SA pentru citirea contoarelor, această operaţiune este reprogramată pentru o altă dată ce va fi adusă la cunoştinţa acestora. Compania solicită consumatorilor ca în condiţiile în care sesizează neconformităţi în modul de prezentare a persoanelor care se ocupă de citirea contoarelor, să le sesizeze la numerele de telefon Delgaz Grid : 0800.800.900; 0800.800.366, pentru a evita interacţiunea cu falşi cititori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atenție la falșii cititori de contoare de gaz şi electricitate.
 Vizualizări articol: 1877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atenție la falșii cititori de contoare de gaz şi electricitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei