Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 70 (7071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Hoţ filmat în acţiune

Haine de piele şi blănuri scumpe, furate dintr-un magazin de la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un hoţ a reuşit să dea o lovitură serioasă proprietarului unui magazin de haine de piele şi blănuri din incinta Complexului Comercial Iulius Mall Suceava. Furtul a fost comis sâmbătă, în jurul orei 14.30. Hoţul, ajutat de un complice, ar fi sustras câte două haine, în două rânduri, iar la a treia „tură” a mai furat încă o haină. 

Hoţul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din magazin. Pe imagini se vede un tânăr cu ochelari de soare pe ochi. Acesta intră în magazin printr-o laterală, se uită atent în toate unghiurile,  şi ia o haină în mână. Tânărul stă cu haina în mână câteva scunde, iar când este sigur că nu e văzut iese din magazin.

Poliţistul Bogdan Bănică, din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, vicepreşedinte la nivel naţional al  Sindicatului Decus, a arătat că la solicitarea patronului magazinului a făcut publică filmarea care surprinde furtul: 

„În filmarea de pe camere apare un bărbat care sustrage o haină de blană ,profitând de neatenţia vânzătoarei. Se pare că suspectul ar mai fi fost ajutat de un complice şi au reuşit să sustragă trei haine de piele şi două blănuri, prejudiciul total estimativ fiind de 22.000 de lei. La solicitarea părţii vătămate am distribuit filmarea, făcând apel la populaţie în a ne sprijini în recuperarea prejudiciului şi identificarea autorilor”.

Angajatele de la magazinul de blănuri spun că autorul a profitat din plin de faptul că vânzătoarea de serviciu era ţinută de vorbă într-o altă parte a magazinului, cel mai probabil de un complice. Autorii au studiat bine magazinul şi au profitat de faptul că hainele puteau fi scoase uşor, printr-o laterală.

Autorul a reuşit să dispară înainte de a fi alertat personalul de pază. Cercetările sunt continuate de poliţiştii judiciarişti suceveni, care speră să dea de autorul principal şi cu ajutorul populaţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Haine de piele şi blănuri scumpe, furate dintr-un magazin de la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 3348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haine de piele şi blănuri scumpe, furate dintr-un magazin de la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei