Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 63 (7064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV

Ultimele zile de înscrieri pentru cursul de "Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), prin Facultatea de Drept și Științe Administrative,organizează un curs postuniversitar pentru profesia de „Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal". Acesta se va desfășura pe parcursul a nouă săptămâni (180 de ore), având un pronunțat caracter practic. Orele vor fi susținute de cadre didactice universitare și experți în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Obținerea certificatului de finalizare a cursului de responsabil cu protecția datelor deschide absolvenților accesulla ofertele de muncă ale angajatorilor din instituții publice și private.

Potrivit USV, ”un responsabil cu protecția datelor este necesar ori de câte ori: prelucrarea informațiilor cu caracter personal este efectuată de o autoritate sau un organism public; activitățile principale ale operatorului sau ale persoanei împuternicite de operator necesită o monitorizare periodică și sistematică a persoanelor vizate pe scară largă”.

Numirea unui DPO („data protection officer”) este obligatorie pentru autoritățile competente privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, conform art. 32 din Directiva (U.E.) 2016/680 a Parlamentului European și a Consiliului din 27 aprilie 2016.

„Modul de organizare a activităților de formare și competențele dobândite la acest curs vă vor arăta că activitatea specifică DPO poate deveni clară și bine structurată”, transmite USV.

La finalul cursului,participanții vor primi un Certificat de atestare a competențelor profesionale specifice programului, eliberat de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, conform art. 173, al.6 din Legea 1/2011.

Actele necesare înscrierii: fișa de înscriere (se va procura de la organizator); diploma de licenţă în original sau copie certificată pentru conformitatea cu originalul; copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul); copie după certificatul de naștere.

Plata taxei de participare este de 2.900 lei și se achită prin ordin de plată sau la casieria Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, la începutul cursului. Se acceptă plata în două tranșe.

Înscrierile se fac până luni, 18 martie.

Detalii suplimentare la e-mail: decan@fdsa.usv.ro; ingrid.roos@fdsa.usv.rosau la numerele de telefon: 0230-216147 - int. 555 sau 0745839917.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimele zile de înscrieri pentru cursul de "Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal".
 Vizualizări articol: 2096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ultimele zile de înscrieri pentru cursul de "Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal"1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei