Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 63 (7064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune în sistem integrat

Amplu control al poliţiei în zona de munte, axat pe traficul rutier şi nereguli silvice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat, joi, 14 martie, o acţiune de control în sistem integrat, care a vizat în principal descoperirea neregulilor din trafic, pe linie rutieră şi silvică, dar şi controale la agenţi economici din domeniul exploatării masei lemnoase. La acţiune au mai participat poliţişti ai Secţiei Rurale Vatra Dornei şi ai Serviciului Rutier Suceava, precum şi oameni de la Garda Forestiere Suceava şi Ocolul Silvic Dorna Candrenilor.

Au fost legitimate 117 persoane, fiind controlate 78 de autovehicule şi verificate două  instalaţii de debitat material lemnos.

Poliţiştii au aplicat un total de 75 de amenzi, în valoare de peste 35.000 de lei, din care cele mai multe, 62, au fost la regimul circulaţiei rutiere. Poliţiştii rutieri au reţinut patru permise de conducere şi două certificate de înmatriculare. Referitor la controalele pe linie silvică, au fost confiscaţi 29,33 mc lemn de lucru, în valoare de aproape 5.000 de lei.

La capitolul exemple, poliţiştii şi specialiştii de la Ocolul Silvic Dorna Candrenilor s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că din pădurea din Poiana Stampei au fost tăiaţi şi sustraşi mai mulţi arbori. Cu ocazia cercetărilor a fost identificată la faţa locului şi confiscată cantitatea de 1,58 mc lemn rotund de esenţă răşinoase, în valoare de 173 de lei, ce a fost predată în custodie Ocolului Silvic Dorna Candrenilor, suspect de comiterea faptei fiind un localnic de 61 de ani. 

Poliţiştii Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei, împreună cu specialiştii silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, au efectuat un control mai amplu la o societate comercială din comuna Ciocăneşti, care are ca obiect de activitate prelucrarea şi debitarea materialului lemnos, ocazie cu care s-a constatat faptul că firma nu a deţinut cantitatea de 12,50 mc material lemnos rotund de esenţă răşinoase, ce apare ca diferenţă între stocul scriptic şi cel faptic. Echipa de control a aplicat o amendă şi a dispus confiscarea valorică a lemnului cu valoarea de 2.389 de lei.

Acţiunea de control a avut un rezultat şi pe linie judiciară. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Vatra Dornei au reuşit identificarea autorului unui furt din locuinţa unui bărbat de 72 de ani, din comuna Crucea, când, profitând de lipsa de la domiciliu a proprietarului, a sustras din imobil suma de 1.100 de lei, fapta fiind comisă săptămâna trecută. Autorul este un minor în vârstă de 15 ani, tot din Crucea, care a cheltuit banii la jocuri mecanice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amplu control al poliţiei în zona de munte, axat pe traficul rutier şi nereguli silvice.
 Vizualizări articol: 1956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amplu control al poliţiei în zona de munte, axat pe traficul rutier şi nereguli silvice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei