Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 62 (7063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Înlocuire

Gheorghe Lazăr pleacă din fruntea Inspectoratului Școlar, atribuțiile sale fiind delegate adjunctului Cristian Cuciurean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prof. Gheorghe Lazăr a fost eliberat din funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Suceava, miercuri, 13 martie, printr-un ordin al ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Atribuțiile de inspector școlar general i-au fost delegate adjunctului Cristian Cuciurean, responsabil dedepartamentul “Management”.

Din echipa managerială a instituției mai face parte prof. Gabriela Scutaru, care coordonează departamentul „Curriculum și inspecție școlară”.

Gheorghe Lazăr se află pe fotoliul de conducere al IŞJ Suceava din luna mai 2012, acesta fiind numit prin detaşare în interes de serviciu, prin ordin ministerial. În anii următori a fost reconfirmat în funcţie, cu detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs. În 2015 a obținut un mandat de patru ani după susținerea concursului de ocupare a funcției de inspector şcolar general.

Lazăra mai fost demis de la conducerea instituției, în aprilie anul trecut, când la conducerea Ministerului Educaţiei se afla rectorul Universității din Suceava, Valentin Popa. În locul său fusese numit, cu titlu de interimat, inspectorul școlar adjunct Cristian Cuciurean.

Decizia de demitere din funcție venise după ce Gheorghe Lazăr primise calificativul „Nesatisfăcător” din partea Ministerului Educației, pentru activitatea sa din fruntea Inspectoratului Școlar Județean, din anul 2016 - 2017.

Acesta a revenit pe funcție, în luna mai, după ce instanţa a suspendat ordinul de demitere emis de ministerul de resort.

Gheorghe Lazăr are 67 de ani.

Cât despre Cuciurean, acesta a mai fost şef peste învăţământul sucevean din martie 2012 până în luna mai, dar și în primăvara anului trecut, pentru o perioadă scurtă de timp. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Lazăr pleacă din fruntea Inspectoratului Școlar, atribuțiile sale fiind delegate adjunctului Cristian Cuciurean.
 Vizualizări articol: 1835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Gheorghe Lazăr pleacă din fruntea Inspectoratului Școlar, atribuțiile sale fiind delegate adjunctului Cristian Cuciurean2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei