Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 59 (7060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol pe şosele

Tânăr arestat preventiv după comiterea mai multor infracţiuni rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Propunerea de arestare preventivă a unui tânăr de 23 de ani, din comuna Hârtop, în urma comiterii a nu mai puţin de patru infracţiuni la regimul rutier, făcută luni de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, a fost însuşită de magistraţii Judecătoriei Fălticeni, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului.

Faptele comise de tânăr s-au petrecut în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, când în jurul orei 03.00 tânărul aflat la volanul unui autoturism cu care circula pe strada Eroilor din satul Petia, comuna Buneşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi maşina s-a izbit de un podeţ situat pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului, un bărbat de 49 de ani, pasager în maşină, a fost rănit şi transportat la spital. Leziunile produse acestuia au fost foarte grave, punându-i viaţa în primejdie, victima având nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale de urgenţă pentru a fi salvată.

După impact, şoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind identificat ulterior. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l, şi i s-au prelevat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.Verificările au arătat faptul că tânărul de la volan nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, pe numele său fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducere fără a poseda permis de conducere”, „conducere sub influenţa alcoolului” şi „părăsirea locului accidentului”. Pentru cumulul de fapte de o gravitate deosebită, pe numele lui a fost întocmită o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, el fiind introdus duminică în arestul IPJ Suceava. În urma probatoriului adunat şi a faptului că persoana vătămată se află în stare de comă şi nu a putut depune plângere pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, iar rezultatele probelor de sânge colectate nu au fost finalizate, procurorii au luat decizia punerii în mişcare a acţiunii penale faţă de tânărul de 23 de ani pentru comiterea infracţiunilor de „conducere fără a poseda permis de conducere” şi „părăsirea locului accidentului”, judecătorii luând decizia emiterii pe numele său a unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr arestat preventiv după comiterea mai multor infracţiuni rutiere.
 Vizualizări articol: 1142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr arestat preventiv după comiterea mai multor infracţiuni rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei