Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 59 (7060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colaborare

Gheorghe Flutur a discutat cu oficialităţile landului Stiria despre proiecte comune în domeniul învăţământului dual

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost primit, ieri, de oficialităţile de cel mai înalt rang din landul austriac Stiria, în cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează zilele acestea în Austria. În debutul vizitei sale în Austria, Gheorghe Flutur a fost primit de preşedintele Parlamentului din Gratz, Gerhard Kurzmann, de viceguvernatorul regiunii, Michael Schickhofer, de conducerea primăriei staţiunii turistice Fuerstenfeld. De asemenea, Flutur a avut discuţii şi cu consulul onorific al României în Austria, Andreas Bardeau. Şeful administraţiei judeţene a declarat că în cadrul întâlnirilor a avut discuţii extrem de importante pentru viitoarele proiecte comune între cele două regiuni. „Am discutat despre învăţământul dual, pentru învăţământul în domeniul gestionării staţiunilor de schi sau a celor care au ape termale. De asemenea, ei sunt foarte bine pregătiţi în domeniul gestionării situaţiilor de urgenţă şi am discutat despre o colaborare şi în acest domeniu. Trebuie spus că am găsit un respect foarte mare aici faţă de Bucovina. Ei ştiu foarte multe lucruri despre Bucovina şi sunt optimist în deschiderea unor legături puternice, aşa cum am făcu şi cu regiunea Schwaben, din Germania”, a spus Gheorghe Flutur, care a adăugat că tot ieri a avut discuţii şi cu un parlamentar liberal austriac cu origini din zona comunei Cârlibaba.

Flutur a precizat că în cursul zilei de astăzi va continua discuţiile cu autorităţile din regiunea Stiria pentru parteneriate în domenii cum ar fi învăţământ, aeroport, turism, silvicultură, administraţie publică sau pentru camerele de comerţ.

Trebuie precizat că vizita delegaţiei sucevene în Austria are loc la invitaţia grupului de parlamentari austrieci care au fost prezenţi în judeţul Suceava, în Bucovina, la începutul lunii octombrie 2018, când au fost făcute primele propuneri de colaborare între cele două regiuni. Landul Steiermark (Stiria) este unul dintre cele mai mari din Austria, al doilea ca suprafaţă, fiind o zonă dintre cele mai variate ca relief şi deosebit de atrăgătoare pentru turişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a discutat cu oficialităţile landului Stiria despre proiecte comune în domeniul învăţământului dual.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur a discutat cu oficialităţile landului Stiria despre proiecte comune în domeniul învăţământului dual0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei