Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 58 (7059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Individ băut şi fără permis, urmărit şi prins după ce a ajuns cu maşina într-un pârâu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Vama au fost nevoiţi să urmărească în trafic un autoturism al cărui şofer a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale acestora. Bărbatul în vârstă de 37 de ani, care se de la volan, a fost identificat după ce a făcut o manevră greşită şi a ajuns cu maşina în albia unui pârâu, în apropierea drumului. El este acum cercetat în cadrul unui dosar penal deschis pe numele său.

Incidentul s-a produs după miezul nopţii  de sâmbătă spre duminică, când poliţiştii au observat pe drumul judeţean DJ 176 din comuna Moldoviţa, un autoturism Mitsubishi Pajero, cu număr de înmatriculare de Marea Britanie, care se deplasa spre satul Argel. Cel de la volan a ignorat semnalele regulamentare ale poliţiştilor, mărind viteza de deplasare, autospeciala de poliţie pornind în urmărirea vehiculului. După o distanţă de circa 500 de metri,conducătorul maşinii a virat spre dreapta, pe drumul comunal Timotei, rulând aproximativ 300 de metri în deal. La un moment dat, din cauza vitezei excesive de deplasare şi a carosabilului acoperit cu zăpadă şi gheaţă, într-o curbă la dreapta autovehiculul a derapat şi a părăsit partea carosabilă, căzând în albia pârâului. La volanul maşinii, poliţiştii au identificat un bărbat de 37 de ani, din comuna Moldoviţa, având alături, pe scaunul din stânga, un alt bărbat, de 35 de ani, din aceeaşi localitate. Cel de la volan mirosea a alcool şi a declarat că pe parcursul zilei trecute consumase alcool. El a mai declarat poliţiştilor că nu este posesorul unui permis de conducere pentru nici o categorie auto, declaraţie confirmată de verificările făcute de poliţişti în baza de date a poliţiei. Pentru recoltarea de probe de sânge bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, rezultatele alcoolemiei fiind aşteptate în cursul zilelor următoare. El este cercetat în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de „conducere fără permis” şi „conducere sub influenţa alcoolului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individ băut şi fără permis, urmărit şi prins după ce a ajuns cu maşina într-un pârâu.
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individ băut şi fără permis, urmărit şi prins după ce a ajuns cu maşina într-un pârâu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei