Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 57 (7058)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Examen

Certificate Cambridge, obţinute de elevi ai Colegiului Tehnic „Laţcu Vodă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alţi doi elevi de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret au susţinut probele pentru obţinerea certificatului Cambridge ( FCE ), aceştia demonstrând că deţin cunoştinţe de teorie literară, de gramatică, dar şi capacitate de descifrarea a unui mesaj scris sau oral.

Pregătiţi de prof. Magdalena Ciobaniuc, Antonia Felicia Tomaziu şi Paul Constantin Sauciuc, elevi din clasa a XI-a, profil real, au arătat prin intermediul acestui examen că deţin înalte competenţe lingvistice în domeniul limbii engleze. Examenul a fost organizat la sediul Edumax din Suceava. Verificarea cunoştinţelor s-a realizat printr-o probă complexă cu itemi variaţi, elevilor testându-li-se atât capacitatea de exprimare orală, cât şi cea scrisă.

„Aceste examene sunt dificile şi pretenţioase, însă, iată că elevii cu adevărat preocupaţi de viitor, îndrumaţi de profesori care ştiu să aleagă cele mai potrivite instrumente şi metode didactice pentru a le stârni interesul şi plăcerea pentru studiul limbii engleze, le pot face față”, au menţionat profesorii coordonatori.

De apreciat este faptul că elevii au obţinut punctaje foarte mari ( FCE pass with A ), făcând astfel cinste liceului unde studiază.

Certificatele lingvistice Cambridge sunt recunoscute în toată Europa, în Statele Unite şi în unele state din America de Sud, în România fiind recunoscute de Ministerul Educaţiei.

Certificatele Cambridge echivalează proba orală a examenului de bacalaureat care vizează testarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională - limba engleză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Certificate Cambridge, obţinute de elevi ai Colegiului Tehnic „Laţcu Vodă”.
 Vizualizări articol: 2004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Certificate Cambridge, obţinute de elevi ai Colegiului Tehnic „Laţcu Vodă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei